Sıla Türkoğlu trece prin momente dificile pe platourile de filmare ale serialului Kızılcık Şerbeti. Despre ce este vorba

Publicat pe 03.05.2023 la 12:46 Actualizat pe 03.05.2023 la 14:03

Sıla Türkoğlu continuă cu cel mai recent proiect profesional, însă actrița întâmpină dificultăți pe platourile de filmare. Despre ce este vorba și cu ce se confruntă în prezent.

Sıla Türkoğlu poartă o bluză cu flori cu mâneci lungi și părul desprins

Sıla Türkoğlu din "Moștenirea" trece prin momente dificile pe platourile de filmare ale serialului Kızılcık Şerbeti

Happy Channel

După câteva dezbateri în mediul online s-a ajuns la concluzia că într-adevăr, Doğukan Güngör seamănă în câteva privințe cu personajul său din Kızılcık Şerbeti, Fatih. Actorul continuă să facă pași repezi în carieră, asta pentru că milioane de fani urmăresc în fiecare zi îndrăgita producție.

Sıla Türkoğlu trece prin momente dificile pe platourile de filmare ale serialului Kızılcık Şerbeti

De asemenea, Doğukan Güngör face o figură frumoasă alături de partenera sa, Sıla Türkoğlu ( vedeta din Moștenirea). Cei doi au reușit să intre de-a dreptul în pielea personajelor, fiecare detaliu având o caracteristică importantă pe micile ecrane. Trei ani au trecut foarte repede pentru actorul din Turcia, fiind la prima sa aventură în 2020 cu rolul Hamit în seria Zümrüdüanka.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are un prezent un rol de protagonist și a devenit cunoscut în lumea întreagă grație faptului că o are ca parteneră pe Sıla Türkoğlu. Același lucru s-a întâmplat și în mediul online, acolo unde internauți nu mai contenesc cu mesajele și aprecierile. Ultimele declarațiile ale faimoasei Sıla Türkoğlu au reușit să arate faptul că Fatih, personajul interpretat de Doğukan Güngör are mai multe lucruri în comun cu acesta decât s-ar fi așteptat oricine.

„Ar trebui să vă avertizez, este vorba despre agresivitate.”, a spus Sıla Türkoğlu, arată seriesturkish.com. În ceea ce-l privește, Doğukan Güngör a ținut să lămurească imediat subiectul: “Este relevant pentru acest subiect, contează foarte mult ce înseamnă agresiune. Câteodată mă mai enervez.”

Sıla Türkoğlu a subliniat faptul că partenerul său de platou ajunge să se enerveze foarte repede, însă la fel de repede își revine la normal: “Suntem împreună pe set. Vorbeam și dintr-o dată văd că reacționează precum Fatih și după cinci minute spune că ar vrea să facem pace.” Într-un final, actorul și-a acceptate descrierea realizată de colegă și a ținut să aducă în fața tuturor veridicitatea faptelor.

“Este corect, o bună observație. Încerc să-mi aduc aminte și să rămân prezent cu persoana mea reală și cu experiențele mele.”, a punctat acesta. Sıla Türkoğlu a dezvăluit că se află alături de actor din luna septembrie, moment în care au început filmările. Cu toate că personajele Doğa și Fatih au devenit unele dintre cele mai îndrăgite, nu sunt singurele care au reușit să atragă atenția.

Sıla Türkoğlu și-a deschis jacheta și s-a lăsat fotografiată cu decolteul la vedere

Are peste 1 milion de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. De când a renunțat la proiectul “Moștenirea” a devenit mult mai activă în mediul online. A ținut să adopte ținute sexy, care să-i lase la vedere trupul de invidiat.

Chiar de ziua ei, vedeta a purtat o rochie albă, cu decolteul la vedere, dar și o coafură care până în prezent nu a mai fost adoptată. Actrița în vârstă de 23 de ani a fost întotdeauna apreciată pentru simplitate și eleganță.

“Apare raiul prin simpla prezență a unei persoane. Zâmbetul tău pare că vine din rai.”, a scris cineva. S-a născut pe 18 aprilie 1999 și a început să joace în seriale la vârsta de 19 ani.

În articolul

Sıla Türkoğlu trece prin momente dificile pe platourile de filmare ale serialului Kızılcık Şerbeti. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x