Silvia Navarro, dans senzual la vârsta de 43 de ani. Cum a apărut vedeta în fața fanilor

Publicat pe 04.12.2021 la 19:33 Actualizat pe 04.12.2021 la 20:05

Silvia Navarro, una dintre cele mai iubite actrițe de telenovele, a apărut pe rețelele de socializare dansând senzual. Vedeta de 43 de ani și-a surprins fanii din întreaga lume.

Silvia Navarro poartă părul desprins și are un machiaj natural

Silvia Navarro în Mexic în anul 2018

Profimedia Images

Silvia Navarro și-a impresionat fanii din întreaga lume cu un dans la bară. Se pare că actrița de telenovele are un hobby nou. Mai mulți prieteni actori și-au arătat fascinația față de trupul colegei lor și de dedicarea cu care îmbrățișează această artă.

Actrița Silvia Navarro se pare că domină dansul la bară, sau cel puțin așa se poate observa din cea mai nouă postare a vedetei.

Vedeta de 43 de ani le-a arătat fanilor doar o bucată din aceasă artă, odată cu publicarea unui videoclip pe contul personal de Instagram.

Silvia Navarro, dans senzual la vârsta de 43 de ani

Silvia Navarro și-a impresionat fanii cu dansul său la bară. Vedeta alunecă atât de natural, încât mulți ar spune că este făcută pentru această artă.

Mai mulți internauți au căzut de acord că acest dans îi este în sânge Silviei Navarro. Câțiva actori au reacționat în dreptul postării acesteia.

“Oh, acum Navarro! Oprește-te pentru Dumnezeu! Faci totul foarte bine!”, a scris Sylvia Saenz.

“Așa!”, a scris și Jacky Bracamontes.

“Ce se întâmplă cu corpul tău?”, s-a alătura discuție și Maria Aura.

“Artă”, a scris Isidora Vives.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Wow, ce artă!”, a alăturat un comentariu și Zoraida Gomez.

Se pare că Silvia Navarro nu a învățat din proprie inițiativă acest dans. În timpul filmărilor pentru telenovela “Mi Corazón es Tuyo”, vedeta a jucat rolul unei dansatoare care lucre într-un club de noapte.

Printre ultimele producții în care a apărut frumoasa actriță, se numără și “Loli’s luck” și filmul “Daddy is wanted”. Silvia Navarro a devenit mămică în 2015 și deși artista nu împarte de obicei momente din viața personală cu fanii, se pare că aceasta s-a despărțit de tatăl copilului în 2020.

Silvia Navarro și Gerardo Casanova au o relație bună de dragul fiului lor, Leon. În ciuda faptului că s-au despărțit, au rămas prieteni buni.

Gerardo Casanova o ajută pe Silvia Navarro de fiecare dată când aceasta trebuie să-și onoreze proiectele profesionale.

Silvia Navarro dansează la bară pe rețelele de socializare

Silvia Navarro a cucerit inimile publicului din lumea întreagă datorită frumuseții și carismei sale. Acum, ceva mai mult i-a atras pe aceștia să o urmărească pe actriță.

Acum că Silvia Navarro a postat un videoclip în care dansează la bară pe rețelele de socializare, fanii au urmărit-o îndelung.

Actrița de 43 de ani a demonstrat că posedă un trup de invidiat, dat fiind faptul că a rămas doar în sutien și lenjerie intimă în timpul dansului la bară. Silvia Navaro are peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram, iar peste 4 mii de internauți i-au lăsat comentarii în dreptul postării în care actrița dansează la bară.

“Un lucru minunat”, a scris actrița.

În articolul

Silvia Navarro, dans senzual la vârsta de 43 de ani. Cum a apărut vedeta în fața fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x