Silvia Pinal este internată la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a faimoasei actrițe din Mexic

Publicat pe 28.12.2023 la 14:51 Actualizat pe 28.12.2023 la 15:27

Marea actriță Silvia Pinal este internată la terapie intensivă și starea sa este una critică. Fiica vedetei a făcut primele declarații și a oferit informații despre mama sa celebră.

actrița poartă ruj roșu, are păr blond, scurt

Silvia Pinal este internată la terapie intensivă și starea sa de sănătate este precară

Profimedia Images

Cântăreața a confirmat că mama sa celebră a fost internată din cauza gripei care i-a adus o complicație majoră. Medical care îi verifică starea de sănătate a oferit toate informațiile necesare.

Silvia Pinal este internată la terapie intensivă

Alejandra Guzmán a ținut să mărturisească faptul că Silvia Pinal este internată în spital de pe data de 21 decembrie. Actrița a suferit infecții respiratorii, după ce a luat gripa influenza și i-a creat o pneumonie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântăreața a fost abordată de către jurnaliști în data de 27 decembrie și a mărturisit că mama sa celebră vrea să-i aibă alături de frații său, dar și pe asistentul personal, Efigenia Ramos. Atât mama cât și fiica au fost confirmat pozitiv cu virusul gripei, însă Alejandra Guzman a depășit mult mai repede situația.

Citește și: Silvia Navarro i-a fost infidelă unui fost partener cu o rudă a acestuia. Ce a declarat recent vedeta

“A fost internată pentru că are virusul influenza, atunci totul s-a complicat. Am venit să scoatem tot ce este negativ în corpul ei. Se recuperează foarte bine. Am avut influenza, n-am știut până nu ne-au spus că am ieșit pozitiv.”, a transmis artista în fața presei, arată univision.com.

De asemenea, Alejandra Guzman a ținut să explice care este evoluția stării de sănătate a mamei sale, în prezent internată în spital.

“A avut o infecție virală din cauza influenza care s-a complicat într-o infecție bacteriană. E vorba despre pneumonie, mai ales pe partea dreaptă. Acum vedem că se îmbunătățește totul. Am ieșit din ce a fost mai rău, acum trebuie să-și revină, să se hidrateze pe care orală, să aibă o toleranță bună.”, a punctat doctorul ce o are în observație pe vedetă.

Cei mai mulți dintre fani s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a vedetei după ce jurnaliștii locali au punctat că Silvia Pinal se află internată la terapie intensivă. Printre aceștia se numără María Luisa Valdés Doria și Gustavo Adolfo Infante.

Dinastia Pinal a înfruntat mai multe tragedii: de la triunghiuri amoroase până la morți subite

Silvia Pinal este una dintre cele mai îndrăgite vedete din Mexic. A triumfat în epoca de aur și s-a menținut activă grație participărilor sale în televiziune și teatru. Dintre cei aflați în familia sa, au fost fiicele și nepoatele cele care s-au dedicat lumii spectacolului și au fost protagonistele unor scandaluri nesfârșite.

Citește și: Silvia Navarro apare ținându-și fiul de mână pe covorul roșu. Prima apariție a micuțului a surprins pe toată lumea

Silvia Pinal a suferit mai multe decepții în dragoste și căsniciile sale nu au avut o durată lungă. Din toate punctele de vedere, cea mai dificilă relație a fost cea alături de Enrique Guzman. S-au căsătorit în 1967 și un an mai târziua și-au întâmpinat fiica, pe Alejandra. În noiembrie 1969 s-a născut și Luisa Enrique, unicul băiat al marii actrițe.

Cu toate acestea, în repetate rânduri Silvia Pinal a declarat că a suferit în căsnicia sa. Atât în cartea sa, dar și în seria autobiografică, a dezvăluit că a fost supusă violențelor psihologice, fizice și sexuale. Situațiile au fost atât de grave încât marea vedetă era pe punctul de a-și pierde viața. Enrique Guzman a negat aceste episoade, însă în 2018 a publicat pe Twitter următoarele: „O singură dată am fost nerespectuos cu doamna, dar știți ce? A meritat-o.”

În articolul

Silvia Pinal este internată la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a faimoasei actrițe din Mexic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x