Sıla Türkoğlu și Rabia Soytürk au aceleași principii în iubire. Cum arată partenerul potrivit pentru Sıla

Publicat pe 07.02.2024 la 19:30 Actualizat pe 07.02.2024 la 14:40

Rabia Soytürk și Sıla Türkoğlu, unele dintre cele mai mediatizate tinere actrițe ale momentului, au participat alături de prietenele lor la concertul Yalın, organizat în scopul de a sprijini prin educație femeile afectate de cutremur.

Sıla Türkoğlu și Rabia Soytürk

Ambele actrițe au subliniat importanța de a se reuni pentru o astfel de cauză. Rabia Soytürk, care a interpretat personajul Aslı în serialul Veda Mektubu (Scrisoare de adio), și Sıla Türkoğlu, pe care am urmărit-o în rolul Doğa din serialul Kızılcık Șerbeti (Șerbet de merișoare) și Emanet (Moștenirea), au explicat că lucrează în continuare pe platourile de filmare și că timpul lor este extrem de limitat, dar în ciuda muncii asidue pe care o depun, se preocupă de cauzele umanitare care vin în sprijinul comunității turce afectate, în special, de cutremurul devastator.

Cum vede Sıla Türkoğlu o relație. Ce așteptări are de la persoana iubită

Pe lângă motivul participării lor, reporterii care le-au intervievat pe cele două au fost curioși să intre puțin și în subiectul iubire. Se pare că un lucru pe care cele două tinere actrițe îl au în comun este faptul că nu se află în prezent într-o relație.

Pe măsură ce au acordat interviul reporterilor revistei și subliniind că nu există nimeni în viața lor amoroasă, cele două au oferit și răspunsuri cu privire la ce caută într-o relație. Cele două, la comun, au pus accentul pe transparență și onestitate cu privire la ce fel de persoană își doresc în viața lor.

Sıla Türkoğlu a declarat: "Nu există nimeni în viața mea de mult timp. Din fericire, acest lucru funcționează. Am niște criterii. Transparență, cel mai important, vreau ca persoana din fața mea să se apropie de mine cu toată puritatea", a spus ea, potrivit seriesturkish.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Nanuka Stambolishvili sau Sıla Türkoğlu în rolul din serialul “Moștenirea”. Care dintre cele două au câștigat inimile fanilor

Detalii despre Sila Turkoglu din Moștenirea

Născută pe 18 aprilie 1999 în Izmir, a reușit să ajungă una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Traiectoria sa a început cu un rol în Aglama Anne – Nu plânge mamă, ca mai apoi personajul principal din Moștenirea să îi aducă recunoaștere internațională. A avut debutul la vârsta de 19 ani și de atunci și-a continuat cariera în Istanbul.

2018 a fost anul în care s-a făcut remarcată, iar în 2022 a început proiectul Șerbet de afine care în prezent îi aduce succes necondiționat. În viața personală formează un cuplu cu actorul Alp Navruz din Ține-mă de mână.

“Încerc mai multe lucruri în diverse arii. Am fost interesată de volei și pictură. Nu am spus niciodată că pot să fac acele lucruri la nesfârșit. Când am plecat la liceu, am început să intru în clubul de teatru. Mi-a plăcut atât de mult pe scenă și să aud aplauze. De atunci am decis că vreau să devin actriță.”, a spus vedeta.

În articolul

Sıla Türkoğlu și Rabia Soytürk au aceleași principii în iubire. Cum arată partenerul potrivit pentru Sıla

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Minunea din grădina unui sătmarean. Fructele sale ajung să cântărească şi 140 de grame şi se vând cu doar 20 de lei kilogramul
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Cum arată şi din ce face bani Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu, la 51 de ani. Imagini rare
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x