Soția lui Andrés García cere fanilor să se roage pentru celebrul actor. Acesta nu mai poate merge altfel decât susținut

Publicat pe 03.04.2023 la 19:39 Actualizat pe 03.04.2023 la 20:02

Soția lui Andrés García cere fanilor să se roage pentru celebrul actor. Acesta nu mai poate merge altfel decât susținut.

Andres Garcia poartă o cămașă neagră și un sacou alb

Soția lui Andrés García cere fanilor să se roage pentru celebrul actor

Profimedia Images

După ce a dezvăluit public că suferă de ciroză, sănătatea lui Andres Garcia a început să se degradeze pe zi ce trece. Acum, soția actorului apare într-un videoclip pe internet. Vorbește despre cum se găsește acesta în prezent și îi roagă pe fani să se roage pentru el.

Soția lui Andrés García cere fanilor să se roage pentru celebrul actor

Andres Garcia continuă să se afle într-o stare delicată de sănătate după ce acum câteva luni a dezvăluit că suferă de ciroză. Conform declarațiilor soției sale, Margarita Portillo, actorul în vârstă de 81 de ani a pierdut multe kilograme și se găsește foarte slăbit în prezent. În ciuda situației, echipa sa medicală dezvăluie că are o stare de sănătate stabilă și primește cele mai bune îgrijiri. Margarita Portillo a dezvăluit cum a fost efectuată ultima vizită a doctorului Sergio Rodriguez, specialist gastroenterolog.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mi-a spus că arată bine, în ciuda situației fizice în care se găsește din cauza bolii, despre care știm deja că este incurabilă și progresivă.”, a mai spus soția lui Andres Garcia într-un videoclip publicat pe internet.

“Andres are toată grija pe care o poate primi, toată atenția, are o calitate a vieții mult îmbunătățită și oameni care au grijă de el în casă.”, a spus. Soția protagonistului din El privilegio de amar a dezvăluit că Andres Garcia nu și-a pierdut apetitul, cu toate acestea începe să meargă doar cu ajutorul celorlalți.

“Avem oameni delegați, nu poate merge singur, stă în pat, are un pat special. Atunci când iese în curte trebuie să fie ajutat de un scaut cu rotile.”, a spus Margarita Portillo. Aceasta este conștientă că ciroza îi va slăbi calitatea vieții soțului său, ceea ce înseamnă că atenția pe care i-o acordă în prezent trebuie să fie una continuă.

“Este delicat pentru că este foarte slăbit și se slăbește pe zi ce trece. Este un proces al bolii și asta este ce-mi spune și doctorul că Dumnezeu vrea ca corpul lui să reziste și să-l țină printre noi.”, a mai spus. Margarita Portillo a subliniat că actorul este conștient de situația sa, însă în cele din urmă ajunge să aibă anxietate.

Andres Garcia își dorește să se împace cu copiii săi

Pe 28 martie, într-un interviu acordat lui Gustavo Infante, Margarita Portillo a mărturisit că niciunul dintre copiii actorului nu au ținut să-l contacteze, însă Andres Garcia este gata să facă pace cu aceștia.

“M-am gândit și o să-i contactez, o să rămână la latitudinea lor să vină să-și vadă tatăl și Andres să-i vadă pe ei. Deja l-am întrebat pentru că lui Andres nu i-au plăcut vreodată surprizele, așa că deja mi-a zis că-și dorește acest lucru.”, a spus Margarita Portillo. Aceasta din urmă își dorește să existe o reconciliere între aceștia pentru că acest lucru ar fi bun pentru toți. Andres Garcia are până în prezent peste 100 de mii de prieteni virtuali, dar și peste 100 de fotografii și filmulețe postate în mediul online. Cea mai recentă dintre acestea vine pentru a-i mulțumi faimoasei Anahi pentru grija pe care i-a acordat-o.

În articolul

Soția lui Andrés García cere fanilor să se roage pentru celebrul actor. Acesta nu mai poate merge altfel decât susținut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x