Soțul faimoasei Anahí vorbește despre presupusul conflict între vedetă și artiștii RBD. Ce se întâmplă după finalizarea turneului

Publicat pe 21.05.2024 la 18:55 Actualizat pe 21.05.2024 la 19:30

Politicianul mexican a lăsat să se înțeleagă extrem de clar faptul că soția sa nu are nicio relație cu fostul manager RBD, Guillermo Rosas. Acesta se află în cadrul investigațiilor legate de spălarea de bani din cadrul turneului Soy Rebelde Tour.

cuplu care râde

Soțul faimoasei Anahí vorbește despre presupusul conflict între vedetă și artiștii RBD

Instagram

De când Anahí l-a felicitat pe Guillermo Rosas, fostul manager RBD, cu ocazia zilei sale de naștere, a fost în centrul controverselor. Foștii săi colegi, Dulce María, Christopher Uckermann și Christian Chávez au făcut mai multe insinuări în mediul online.

Soțul faimoasei Anahí vorbește despre presupusul conflict între vedetă și artiștii RBD

Anahí a lăsat să se înțeleagă extrem de clar faptul că a avut ca obiectiv faptul de a nu ține niciun resentiment în inima sa. La fel ca și colegii săi își dorește ca totul să se lămurească în cel mai scurt timp posibil. În fața aceste idei, a fost Manuel Velasco, soțul artistei, cel care a subliniat faptul că ea nu are niciun fel de relație cu Guillermo Rosas de când turneul RBD a avut loc în SUA.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Trebuie făcută diferență între temele profesionale și cele personale. Doamna mea niciodată nu a dat acel mesaj pentru a răni pe cineva. Ceea ce pot să spun și este public deja, este faptul că doamna mea avea o prietenie de mai bine de 20 de ani cu Guillermo. Au fost lucruri personale pe care pe ea au rănit-o foarte mult. Față de acea temă s-a simțit foarte rănită, pentru că relația cu Guillermo în ceea ce privește prietenia s-a încheiat. Cu toate acestea, a lăsat să se înțeleagă faptul că nu are resentimente.”, a declarat Manuel Velasco în data de 17 mai, arată univision.com.

Politicianul mexican a împărtășit faptul că soția sa le-a fost alături colegilor săi, mai ales atunci când aceștia s-au hotărât să-i retragă titlul de președinte al companiei lui Guillermo Rosas.

“Când au decis să-l dea afară pe Guillermo de la președenția companiei, le-a fost alături colegilor săi. Ceea ce pot să-ți spun este că doamna mea nu i-a luat apărarea în niciun moment lui Guillermo. Din cadrul turneului în SUA nu l-a mai văzut.”, a lămurit politicianul.

Cum vede Manuela Velasco situația care s-a creat în cadrul turneului RBD

Politicianul mexican a oferit alte detalii legate de situația financiară din cadrul formației RBD după finalizarea turneului.

“Domnul Guillermo Rosas are de îndeplinit întâlniri cu avocații. În niciun moment doamna mea nu l-a apărat. Guillermo era cel care plănuia lucrurile, de aceea l-au integrat la un moment dat. Evident că trebuie să împlinească anumite procese.”, a spus acesta. În final, Manuel Velasco a subliniat faptul că soția sa și-a petrecut ziua de naștere înconjurată de oamenii dragi, fără a pune accent pe lipsa mesajelor din partea colegilor din RBD.

Citește și: Replica dată de Dulce María și Christopher Uckermann după ce Anahí a recunoscut ruptura dintre ei. Cum au ajuns să își strice relația

“Anahí și-a petrecut ziua de naștere cu familia, răsfățată și foarte mulțumită. Eu cred că nu trebuie să acordăm mare importanță acestui lucru.”, a spus politicianul la final. A fost și Dulce Maria cea care a oferit câteva detalii legate de procesul care se află încă în desfășurare legat de fostul manager RBD.

“Pentru moment nu am depus plângeri sau ceva similar. La fel ca în orice altă firmă unde se detectează neregularități, suntem în proces.”, a spus artista. Cu toate acestea, nu a putut oferi informații suplimentare la cinci luni de la finalizarea turneului.

În articolul

Soțul faimoasei Anahí vorbește despre presupusul conflict între vedetă și artiștii RBD. Ce se întâmplă după finalizarea turneului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 iulie 2024. Taurii sunt sfătuiți să renunțe la ecrane. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Patricia a ajuns cu bine în Turcia, unde medicii speră să facă un miracol. "Sper să mă întorc cu copilul de mână!"
a1.ro
Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase
HelloTaste.ro
Clafoutis cu multe legume și parmezan, pentru un prânz delicios
Catine
Lucruri pe care meteorologii nu le fac niciodată în timpul unei furtuni. Ce e recomandat să eviți
useit.ro
Elon Musk susține că ar fi fost „păcălit” să ajute la „moartea” copilului său transgender: „Mi-am pierdut fiul”
as.ro
Imagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
MediCOOL
Efectele adverse ale folosirii aparatului de aer condiționat. La ce este important să fii atent
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
DeParinti
Crupul laringian la bebeluși și copii
MediCOOL
Ce este nictofobia. De ce apare teama de întuneric și cum o poți trata
HelloTaste
Castraveți murați la soare. Rețeta vedetă a verii
x