Succesul serialului „Hudutsuz Sevda” (Dragoste fără frontiere) marchează o etapă semnificativă în cariera tânărului actor Deniz Can Aktaș. După numeroase critici, producția se bucură de apreciere

Publicat pe 23.01.2024 la 23:00 Actualizat pe 23.01.2024 la 18:53

Chiar dacă producția a fost supusă criticilor și controversei pe rețelele de socializare din cauza unor scene considerate mult prea dure, este indiscutabil că povestea serialului are o bază solidă de susținători.

Deniz Can Aktaș

Happy Channel

Can Aktaș, tânărul actor recunoscut pentru rolul său principal în serialul "Hudutsuz Sevda" (Dragoste fără frontiere), a atras atenția publicului și a reușit să înregistreze audiențe remarcabile în cadrul zilelor de joi, pe canalul Fox TV.

Deniz Can Aktaș se poate mândri în sfârșit că are aprecierea fanilro pentru producția în care joacă

În ciuda criticilor inițiale legate de reprezentarea violenței împotriva femeilor, serialul a devenit un fenomen în rândul utilizatorilor de rețele de socializare, datorită unor secvențe care abordează teme sensibile legate de machism (n.r ideologie bazată pe ideea că bărbatul domină din punct de vedere social femeia și că, în această calitate de stăpân, are dreptul la privilegii).

Fanii lui Deniz Can Aktaș au manifestat entuziasm, exprimându-și aprecierea pentru prestația actorului prin numeroase postări. Colaborarea sa de succes cu actrița Miray Daner în alte producții televizate l-a propulsat în atenția publicului larg, potrivit seriesturkish.com.

Deniz Can Aktaș a devenit o figură notabilă încă din 2015, când a debutat în serialul "Așk Ağlatır" alături de Hafsanur Sancaktutan. De atunci, el a continuat să impresioneze cu rolurile sale în producții televizate precum "Menajerimi Ara" (Apelează la managerul meu) și "Kasaba Doktoru" (Doctorul din oraș) în sezoanele anterioare.

Rolul său principal în serialul TV "Hudutsuz Sevda" reprezintă o provocare semnificativă în evoluția sa profesională, conferindu-i actorului responsabilitatea principală în cadrul acestui proiect.

De asemenea, actorul a avut ocazia de a-și promova serialul la târgul de conținut MIPCOM desfășurat la Cannes, alături de partenera sa, Miray Daner, având astfel ocazia de a atrage atenția unui public internațional și de a contribui la consolidarea succesului serialului "Hudutsuz Sevda."

În articolul

Succesul serialului „Hudutsuz Sevda” (Dragoste fără frontiere) marchează o etapă semnificativă în cariera tânărului actor Deniz Can Aktaș. După numeroase critici, producția se bucură de apreciere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x