Sunt printre cele mai bogate celebrități din Turcia, însă aleg să petreacă momente simple în familie. Fahriye Evcen și Burak Özçivit s-au fotografiat într-un parc de aventură

Publicat pe 08.04.2024 la 15:33 Actualizat pe 08.04.2024 la 18:31

Fahriye Evcen și Burak Özçivit s-au fotografiat într-un parc de aventură. Sunt printre cele mai bogate vedete din Turcia la momentul actual, însă aleg să petreacă momente simple în familie.

actori turci care stau îmbrățișați

Fahriye Evcen și Burak Özçivit formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia

Instagram

Fahriye Evcen și Burak Özçivit s-au căsătorit în 2017 și au împreună doi copii. Relația lor nu a lipsit judecăților fanilor de-a lungul timpului, însă cu toate acestea a continuat să rămână la fel de solidă. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri și de asemenea se numără printre cele mai bogate celebrități din Turcia. Nu uită totuși că cele mai frumoase momente sunt petrecute alături de cei dragi în cel mai simplu mod cu putință.

Sunt printre cele mai bogate celebrități din Turcia, însă aleg să petreacă momente simple în familie

În cele mai recente postări din Mediul online, protagonista din Așk Sana Benzer apare alături de soțul său într-un parc de aventură. Fotografiile sunt realizate fără filtru, în cel mai simplu mod posibil. Fanii au rămas de-a dreptul uimiți să-i vadă pe cei doi la fel de îndrăgostiți ca la început și la fel de frumoși. Comentariile nu au întârziat să apară, ba mai mult, acesteau au venit la pachet cu laude.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Cât de frumoși sunteți ,draga mea”, “Ce familie frumoasă”, “Cel mai potrivit cuplu din Turcia”, “Ești așa de frumoasă”, “Un cuplu minunat, le urez succes”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Dacă până acum cei doi au fost judecați în fiecare aspect al vieții, iată că actorii au demonstrat că sunt în cea mai mare parte preocupați de familia frumoasă pe care și-au construit-o împreună.

Fahriye Evcen arată de asemenea că este o mămică devotat și că se ocupă de cei doi copii pe care îi are alături de faimosul Burak Özçivit. Ultima sa fotografie postată este cu micuțul Karan, primul fiu al familiei.

“Comoara mea, te iubesc foarte mult”, a scris aceasta în dreptul descrierii. Nu este de mirare că a primit sute de comentarii și mii de aprecieri.

“Care este motivul pentru care îți expui copilul minor?”, “Seamănă foarte mult cu Burak, e talentat”, au scris fanii.

Fahriye Evcen surprinde într-un costum sport din două piese

După o lungă perioadă în care a decis să stea departe de luminile reflectoarelor și de mediul online, frumoasa Fahriye Evcen a revenit în atenția fanilor de pe pagina personală de instagram. Actrița a îmbrăcat un costum sport din două piese și s-a fotografiat în sala de sport. Motivul? Vedeta din Turcia dovedește că nici viața de mămică, nici cea de vedetă cu normă întreagă nu o oprește să-și mențină trupul de invidiat într-o formă perfectă.

Și-a început cariera ca model, a avut succes, însă apoi a dovedit că este o actriță de clasă înaltă. Recent, a împărtășit cu internauții momente simple din sala de sport, acolo unde vedeta se bucură de exercițiile fizice.

Se menține în formă și se bucură de seriile pe care le execută alături de prietene, în compania oamenilor dragi. Experții susțin că atunci când sportul este practicat alături de prieteni, aduce un aport mai bun în ceea ce privește endorfinele. Pasionată de plimbările în aer liber, Fahriye Evcen publică imagini cu un aspect extrem de natural, singură sau alături de familie.

În articolul

Sunt printre cele mai bogate celebrități din Turcia, însă aleg să petreacă momente simple în familie. Fahriye Evcen și Burak Özçivit s-au fotografiat într-un parc de aventură

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x