Surpriză pentru fanii serialului Adım Farah cu Demet Özdemir. Un actor renumit va juca în cel de-al doilea sezon

Publicat pe 26.05.2023 la 15:37 Actualizat pe 26.05.2023 la 16:16

Primul sezon al serialului Adım Farah cu Demet Özdemir este aproape de final. Cu toate acestea, se așteaptă ca povestea să continue cu multe surprize.

Demet Özdemir poartă părul lung, desprins și zâmbește

Surpriză pentru fanii serialului Adım Farah cu Demet Özdemir.

Instagram

Feyyaz Duman este actorul care va lua parte în cel de-al doilea sezon al proiectului “Numele meu este Farah” Adım Farah (My name is Farah). Mai sunt doar câteva zile până la finalizarea primul sezon ce a avut premiera pe Fox TV.

Surpriză pentru fanii serialului Adım Farah cu Demet Özdemir

Cel de-al 14-lea episod al seriei va fi difuzat pe 31 mai, iar apoi echipa va intra în vacanța de vară. Una dintre cele mai puternice povești din Turcia, cu Engin Akyürek și Demet Özdemir în rolurile principale, va reuși să ridice semne de întrebare în continuare. Cel de-al doilea sezon vine cu surprize inedite. Sosirea lui Feyyaz Duman pe platourile de filmare are o însemnătate uriașă. Acesta a reușit să joace un rol admiral în serialul “Femeie în înfruntarea destinului”, serial difuzat și de Happy Channel, care a durat timp de 3 sezoane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut în 1982, actorul a primit nenumărate oferte după ce a jucat în serialul “Femeie în înfruntarea destinului”. A mai jucat în “Baraj – Dam” cu personajul “Nazım”, a urmat apoi “Mincinoasele și lumânările lor” ( Yalıncılar ve Mumları ) și “Fiul meu” ( Oğlum ). A filmat pentru seria digitală Modern Doğu Masalları și după 1 an de absență revine pe platourile de filmare în cadrul producției “Numele meu este Farah”.

Este o oportunitate incredibilă pentru fanii serialului ca actorul Feyyaz Duman să contribuie la una dintre cele mai urmărite povești. Se va alătura maeștrilor Engin Akyürek, Demet Özdemir, Ali Sürmeli, Fırat Tanış, Senan Kara, Mustafa Avkıran, Lale Başar. Se așteaptă ca și cel de-al doilea sezon să fie la fel de prețuit. Chiar dacă au fost garantate 26 de episoade încă de la început, cel de-al 13-lea nu a avut câștiguri atât de mari. Cu toate acestea, “Numele meu este Farah” va avea cel de-al doilea sezon.

Cine va mai fi inclus în poveste în afara lui Feyyaz Duman

Producătorii vor să creeze o poveste de succes în cel de-al doilea sezon, la fel cum s-a întâmplat și cu prima parte a faimosului serial. Feyyaz Duman joacă rolul Behnam, tatăl lui Kerimşah. Va apărea în cel de-al 13-lea episod ce se așteaptă să aibă premiera pe 31 mai. Toată lumea se întreabă deja cum personajul său va schimba soarta tuturor.

Demet Özdemir se numără printre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. S-a născut pe 26 februarie 1992 în Izmit și a fost căsătorită cu Oğuzhan Koç în 2022. Cu toate acestea, după doar 8 luni de căsnicie, cei doi au divorțat. A jucat în multe seriale de succes, iar printre acestea se numără și “Vis de iubire” cu Can Yaman. Are peste 15 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 900 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea o arată într-un maiou negru fără mâneci și cu părul prins. A fost surprinsă chiar pe platourile de filmare ale seriei “Numele meu este Farah”.

În articolul

Surpriză pentru fanii serialului Adım Farah cu Demet Özdemir. Un actor renumit va juca în cel de-al doilea sezon

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x