Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”

Publicat pe 20.06.2024 la 17:57 Actualizat pe 20.06.2024 la 18:09

Taro Emir Tekin a atras toate privirile la plajă, când s-a afișat la bustul gol. Actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă” a ”sfidat” canicula.

Taro Emir Tekin a atras toate privirile la plajă, când s-a afișat la bustul gol.

Taro Emir Tekin, fiul lui Şevval Sam şi Metin Tekin, a fost văzut zilele trecute pe o plajă din Yalıkavak. Celebrul actor din ”Golden Boy” a atras toată atenția cu trupul său musculos.

Taro Emir Tekin a preferat Bodrum Yalıkavak pentru vacanţă. Relaxarea actorului s-a reflectat pe cameră. Starul, care și-a sărbătorit recent cea de a 27-a aniversare, a părut copleșit de căldură la plaja.

Citește și: Şevval Sam, mama lui Taro Emir Tekin din ”Golden Boy”, s-a afișat cu noul iubit. Cine e partenerul cunoscut al actriței

Pentru a se răcori, Taro a sărit în mare de pe debarcader și s-a scufundat în apele răcoroase. Celebrul actor părea într-o dispoziție bună în timp ce purta pantaloni scurți de culoare negru și ochelari de soare.

De ce Şevval Sam, mama lui Taro Emir Tekin, nu vrea să joace împreună într-un serial

Exprimându-și admirația pentru fiul său, Șevval Sam și Tarık Emir Tekin vorbesc cu drag cu jurnaliștii. Se pare totuși că actrița nu dorește să joace într-un serial TV cu fiul său, Taro Emir Tekin.

„V-ar plăcea să facem un proiect împreună?” La întrebare, Tarık Emir Tekin a spus: „Aș fi onorat, dar mama a refuzat”.

Şevval Sam a râs spunând: "Nu ne putem privi unul pe altul chiar acum. Nu pot să nu îl privesc. De asemenea, îl admir. Ne întrebăm unul pe altul de ce ar trebui să facem asta."

Citește și: Ce a mărturisit Emre Altuğ despre viața sa amorosă, după ce s-a zvonit că s-a îndrăgostit de Gözde Kansu

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Citește și: Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

În articolul

Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 iunie 2024. Gemenii vor avea parte de realizări. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXCLUSIV. Românii ar putea primi banii înapoi pe unele bonuri de cumpărături. Guvernul pregăteşte sistemul "credit fiscal"
a1.ro
Delia, cu posteriorul la vedere, într-o ipostază „fierbinte”. Iluzia optică în care pare că a renunțat la lenjeria intimă
HelloTaste.ro
Cum se sterilizează borcanele și sticlele pentru conserve
Catine
Écrasé de cartofi. Rețetă de garnitură din bucătăria franțuzească
useit.ro
OMS avertizează că 1.8 miliarde de oameni riscă să se îmbolnăvească. Care e soluția simplă la care pot apela
as.ro
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!
MediCOOL
Simptomul de insuficiență cardiacă adesea ignorat, dar foarte alarmant
Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
DeParinti
Reguli de siguranță pentru copii în vacanță: la mare și la munte
MediCOOL
Primele analize de infertilitate recomandate. Ce metode se folosesc atunci când sarcina întârzie să apară
HelloTaste
Chec cu iaurt și cireșe în formă de guguluf, glazurat cu ciocolată
x