Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”

Publicat pe 13.10.2024 la 13:30 Actualizat pe 13.10.2024 la 08:01

Taro Emir Tekin a atras toate privirile la plajă, când s-a afișat la bustul gol. Actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă” a ”sfidat” canicula.

Taro Emir Tekin a atras toate privirile la plajă, când s-a afișat la bustul gol.

Taro Emir Tekin, fiul lui Şevval Sam şi Metin Tekin, a fost văzut zilele trecute pe o plajă din Yalıkavak. Celebrul actor din ”Golden Boy” a atras toată atenția cu trupul său musculos.

Taro Emir Tekin a preferat Bodrum Yalıkavak pentru vacanţă. Relaxarea actorului s-a reflectat pe cameră. Starul, care și-a sărbătorit recent cea de a 27-a aniversare, a părut copleșit de căldură la plaja.

Citește și: Şevval Sam, mama lui Taro Emir Tekin din ”Golden Boy”, s-a afișat cu noul iubit. Cine e partenerul cunoscut al actriței

Pentru a se răcori, Taro a sărit în mare de pe debarcader și s-a scufundat în apele răcoroase. Celebrul actor părea într-o dispoziție bună în timp ce purta pantaloni scurți de culoare negru și ochelari de soare.

De ce Şevval Sam, mama lui Taro Emir Tekin, nu vrea să joace împreună într-un serial

Exprimându-și admirația pentru fiul său, Șevval Sam și Tarık Emir Tekin vorbesc cu drag cu jurnaliștii. Se pare totuși că actrița nu dorește să joace într-un serial TV cu fiul său, Taro Emir Tekin.

„V-ar plăcea să facem un proiect împreună?” La întrebare, Tarık Emir Tekin a spus: „Aș fi onorat, dar mama a refuzat”.

Şevval Sam a râs spunând: "Nu ne putem privi unul pe altul chiar acum. Nu pot să nu îl privesc. De asemenea, îl admir. Ne întrebăm unul pe altul de ce ar trebui să facem asta."

Citește și: Ce a mărturisit Emre Altuğ despre viața sa amorosă, după ce s-a zvonit că s-a îndrăgostit de Gözde Kansu

”Golden Boy” - intrigă, poveste. Urmărește serialul pe Happy TV luni și marți, de la 20:30

Producția ”Golden Boy” spune povestea a două surori, pe care destinul le aduce în calea moștenitorului unui imperiu de bijuterii, deținut de familia Korhan, în care minciuna, trădarea și secretele își spun cuvântul.

Halis este proprietarul imperiului de bijuterii și capul familiei Korhan. Ferit (Mert Ramazan Demir), protagonistul serialului, este cel mai tânăr nepot al magnatului, care s-a întors acasă după ce a studiat în străinătate.

Citește și: Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

Tânăr rebel și nepăsător, Ferit ajunge să nu mai fie tolerat de către Halis, care a delegat-o pe Ifakat (nora sa rămasă văduvă), să îi găsească o mireasă bună lui Ferit.

Viețile celor două surori, Suna și Seyran, se schimbă pentru totdeauna atunci când, înainte să aibă loc logodna dintre Ferit și Suna, acesta se întâlnește din greșeală cu Seyran, protagonista serialului, și se simte atras de ea instantaneu.

În articolul

Taro Emir Tekin a făcut spectacol la plajă. Cum a ”sfidat” canicula actorul din ”Golden Boy. Dragoste rebelă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x