Tatiana Șelaru din „O grămadă de caramele” lovește din nou! Punem pariu că nu o recunoști în costumul ei de Halloween?

Publicat pe 02.11.2017 la 09:05 Actualizat pe 02.11.2017 la 14:56

Tatiana Selaru a imbracat un costum cel putin ciudat cu ocazia petrecerii de Halloween și nu o mai recunosti.

Tatiana Șelaru, actrița din „O grămadă de caramele”, este din ce în ce mai poznață. Atât de tare să o influențeze rolul Ema din primul serial filmat cu telefonul mobill.

Vedeta Happy Channel nu putea sta acasă de Halloween, așa că a îmbrăcat un costum special creat pentru ea și a mers la petrecerea organizată de revista Unica.

Schimbarea este atât de mare, încât efectiv nu o mai recunoști pe Tatiana. Chiar ea și-a întrebat fanii cum ar reacționa dacă ar vedea-o deghizată astfel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În galeria foto, găsiți imagini cu transformarea actriței.

Acum este clar! Tatianei îi place să ne surprindă. Nu uitați că o puteți urmări în ultimele episoade din „O grămadă de caramele”, luni (6 noiembrie) și marți (7 noiembrie), de la ora 19:00, la Happy Channel.

Producția continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micki Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

Tatiana Șelaru din „O grămadă de caramele” lovește din nou! Punem pariu că nu o recunoști în costumul ei de Halloween?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x