Tensiunea crește în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce se întâmplă cu actorii pe platourile de filmare

Publicat pe 04.10.2024 la 16:48 Actualizat pe 04.10.2024 la 18:13

Se anunță o perioadă tensionată în sezonul 3 din Golden Boy - Dragoste rebelă. Personajele trăiesc momente de neuitat, iar telespectatorii sunt pregătiți să îi urmărească îndeaproape.

Serialul Golden Boy – Dragoste rebelă a cucerit inimile a mii de telespectatori cu povestea incredibilă și actorii foarte talentați care interpretează rolurile de succes.

Tensiunea crește în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă

Actorii Gozde Kansu, Gülçin Santırcıoğlu și Emre Altuğ din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă s-au filmat și fotografiat pe platourile de filmare, oferindu-le fanilor un sneak peak de la filmările noului sezon.

Fanii au reacționat imediat când și-au văzut actorii preferați în postarea de pe Instagram. Imaginiile au strâns peste 47.000 de aprecieri, iar în secțiunea de comentarii mulți au spus că sunt nerăbdători.

Mulți și-au exprimat recunoștiința pentru talentul celor trei actori, i-au complimentat și le-au scris în comentarii că abia așteaptă să afle continuarea poveștii din serialul Golden Boy – Dragoste rebelă.

“Vă iubesc pe toți”

Acestea au fost doar câteva dintre comentariile fanilor care îndrăgesc serialul turcesc.

Printre alți actori foarte îndrăgiți de telespectatori din distribuția serialului Golden Boy se numără și Beril Pozam și Ersin Arici.

Cei doi actori din serial s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit și acum formează un cuplu. Fanii îi îndrăgesc acum chiar și mai mult pentru noul cuplu pe care îl formează.

Ei s-au cunoscut în 2022 și s-au împrietenit rapid. Chiar dacă au ținut să rămână discreți în ceea ce privește relația lor, iată că s-au căsătorit și imaginile din ziua nunții au ajuns rapid pe rețelele sociale. Beril Pozam este Suna din Golden Boy – Dragoste rebelă, iar Ersin Arıcı este Abidin. Fac parte dintr-un proiect care a reușit să-i surprindă pe fanii din lumea întreagă încă de la început.

Prin urmare, această producție de succes a și reușit să aducă împreună oameni care au legat conexiuni unice.

În articolul

Tensiunea crește în serialul Golden Boy – Dragoste rebelă. Ce se întâmplă cu actorii pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x