Thalía dedică tuturor femeilor un mesaj special. Diva a făcut o paralelă între trecut și prezent

Publicat pe 09.03.2023 la 14:10 Actualizat pe 09.03.2023 la 14:55

Thalía dedică tuturor femeilor un mesaj special. Diva a făcut o paralelă între trecut și prezent cu un videoclip publicat pe pagina sa de socializare.

Thalia poartă o bluză transparentă și un sacou negru

Thalía dedică tuturor femeilor un mesaj special

Getty Images

Thalía este una dintre cele mai recunoscute artiste din lume. S-a căsătorit cu Tommy Mottola în anul 2000, atunci când deja era cunoscută pretutindeni. Cu toate că la început s-a zvonit că această uniune nu ar rezista trecerii timpului, cei doi au demonstrat contrariul. În tot timpul acesta, vedeta a continuat să uimească pe toți cu talentul său.

Thalia dedică tuturor femeilor un mesaj special

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, Thalía a ținut să dedice un mesaj special tuturor fanelor sale. A transmis câteva cuvinte scrise, dar și un videoclip postat pe pagina sa de socializare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Frumuseților, astăzi este o zi în care să ne amintim cât suntem de puternice și cum esența feminină transformă totul în detaliu. Când eram mică, nu se folosea termenul putere. Era de fapt, tu poți, poți să faci atât și mai mult. Am avut norocul de a mă naște într-o familie cu o gândire diferită. Mama ne-a spus de mici că luptam împotriva curentului, în defensivă. Trebuia să luptăm în fiecare minut pentru a distruge barierele respectului, limitelor cu ceilalți și să ne căutăm puterea între noi.

Citește și: Thalia a sărbătorit Valentine’s Day singură? Mesajul care a pus fanii pe gânduri în legătură cu relația sa cu Tommy Mottola. Vedeta și-a cumpărat singură flori

Frumuseților, am reușit să ne revendicăm drepturile după ani de luptă și ne-am ridicat vocea. Acest mesaj este de fapt pentru a vă spune că deși cu frică, noi continuăm, împreună ca surorile. Pentru că nu ar fi nimic mai frumos astăzi decât să împărtășim iubirea și respectul. Mergeți și urmați-vă visele. Nu sunteți singure. Ne avem una pe cealaltă. O zi fericită a femeii!”, a scris Thalia.

În ceea ce privește viața personală, Thalia se află în mijlocul unor supoziții legate de separarea de Tommy Mottola. Se spune că magnatul ar fi înșelat-o cu Leslie Shaw. Cei doi nu au vorbit pe subiect, însă au continuat să-și ofere mesaje romantice în mediul online.

Thalia și Tommy Mottola, în mijlocul zvonurilor legate de separare

Unul dintre cele mai solide cupluri din lumea spectacolului este format din Thalia și Tommy Mottola. Cu toate acestea, după 23 de ani de căsnicie, acesta se pare că au probleme în căsnicie. La scurtă vreme de la apariția speculațiilor, magnatul a postat un mesaj în mediul online.

Citește și: Care este porecla pe care Tommy Mottola o folosește pentru Thalía. Sunt ani de când o alintă astfel, însă puțini și-au dat seama

“La mulți ani, fratelui meu mai mare! Atâta istorie împreunp! La cei 50 de ani ai mei, naș la nunta mea, mi-ai prezentat-o pe iubirea vieții mele, Thalia.”, a scris Tommy Mottola. Ariadna Thalía Sodi Miranda l-a cunoscut pe magnatul din SUA la scurtă vreme după ce a cunoscut succesul în lumea telenovelelor. Aceasta a triumfat și în muzică. A scos hituri precum “Amor a la Mexicana” și “Arassando” și întotdeauna a știut cum să fie alături de publicul său.

Tommy Mottola este un recunoscut impresia din industria muzicii din SUA. Este coproprietar al companiei Casablanca Records ce s-a alăturat Universal Music Group. Înainte de a se căsători cu Thalia a avut o relație tumultoasă cu Mariah Carey, între 1993 și 1998. Aceasta din urmă a spus întotdeauna că i-a displăcut această uniune. Pe atunci, vedtea avea 24 de ani, iar magnatul avea 43 de ani.

În articolul

Thalía dedică tuturor femeilor un mesaj special. Diva a făcut o paralelă între trecut și prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x