Thalia a devenit subiectul unui trend viral pe TikTok datorită single-ului său salsa din 1994, „Marimar”

Publicat pe 19.08.2022 la 11:12 Actualizat pe 19.08.2022 la 11:12

Puterea TikTok-ului nu poate doar să distrugă artiști noi, ci să și reînvie hituri mai vechi, așa cum pot atesta Fleetwood Mac și Kate Bush. Fiind o platformă globală, orice clip poate trece cu ușurință de granițe aducând mii și milioane de vizualizări din toată lumea.

Thalia

Getty

Thalia, regina pop latino, este cea mai recentă veterană a industriei care a devenit subiectul unui trend viral TikTok datorită single-ului său de salsa din 1994 „Marimar”, care are peste 903.000 de preluări pe TikTok, în total.

Cum arată videoclipul care a făcut-o virală pe Thalia

Trendul a luat amploare după ce a fost prezentat într-o farsă populară, în timp ce creatorii pretindeau că dansează cu frații, partenerii sau membrii familiei lor, ei se pregăteau să se tragă de păr, în tandem cu strigătul ascuțit al Thaliei.

Cântăreața, actrița și mogul expert în rețelele sociale nu este străină de aplicație, având peste 10,9 milioane de urmăritori și a înregistrat duete cu multe dintre videoclipurile „Marimar” pe care creatorii le-au realizat. În timp ce mulți dintre acești tineri creatori tocmai o descoperă Thalia pentru prima dată, ea rămâne unul dintre cel mai bine vânduți artiști de muzică latină din toate timpurile, potrivit udiscovermusic.com.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu cinci decenii de hituri și 25 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ea și-a câștigat mai mult decât un nume în lumea muzicii, ci și un succes care i-a asigurat o viață lipșită de orice nevoie.

Ea a ajuns pentru prima dată celebră în Mexic și America Latină ca membră a supergrupului pop pentru adolescenți Timbiriche în anii 80. În 1990, ea a explodat pe piață cu primul ei album solo și a continuat să domine deceniul cu imnurile ei pop latino, „Piel Morena” în 1995 și „Amor a la Mexicana” în 1997, înainte de a trece pe micul ecran pentru a deveni „Regina telenovelelor.

Citește și: Thalia a îmbrăcat costumul lui Marimar, la 30 ani de la rolul care a făcut-o celebră. “Regina telenovelelor” continuă să facă furori | FOTO

Datorită rolurilor sale principale în telenovele mexicane extrem de populare precum María la del Barrio, María Mercedes și Marimar, care au fost difuzate în peste 180 de țări, Thalia a devenit un nume cunoscut peste tot, din Japonia până în Filipine. Videoclipul oficial „Marimar” prezintă o Thalia foarte proaspătă, care arată ca Rita Hayworth într-o rochie bustieră și cântă cu pasiune în fața unor decoruri din fundalul anilor '90, întretăiată cu scene din spectacol, care a avut premiera în 1994.

Citește și: Cum a fost surprinsă Thalia alături de soțul ei, Tommy Mottola, pe iaht. Dovada că cei doi se iubesc exact ca în prima zi

În articolul

Thalia a devenit subiectul unui trend viral pe TikTok datorită single-ului său salsa din 1994, „Marimar”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x