Thalia a dezvăluit tratamentele faciale la care apeleaza pentru a arata impecabil la 50 de ani

Publicat pe 04.04.2022 la 17:53 Actualizat pe 04.04.2022 la 20:13

Thalia a dezvăluit secretul tenului impecabil și a chipului lipsit de imperfecțiuni. La ce trucuri apelează faimoasa vedeta care sfidează regulile frumuseții și arată ca o păpușă la 50 de ani.

Thalia

Profimedia

Thalia, diva muzicii latino, a împlinit pe 26 august vârsta de 50 de ani. Timpul pare că nu și-a mișcat acele ceasornicului pentru frumoasa artistă internațională, care arată exact ca o femeie în floarea tinereții. Thalia a dezvăluit "elixirul" tinereții.

Ea este una dintre cele mai frumoase vedete internaționale, care arată impcabil la o vârsta destul de înaintată.

Thalia este o actriță de talie mondială, care s-a făcut remarcată în lumina reflectoarelor încă de la o vârstă fragedă, când deja talentul său “nu mai avea răbdare” să stea ascuns. Datorită succesului în telenovele și muzică acesta a devenit cunoscută la nivel internațional și are un nume răsunător de mai bine de trei decenii.

Cum reușește Thalia să arate impecabil la 50 de ani. Acest truc îl folosește pentru un ten fără riduri

Acesta s-a filmat la salon, în timp specialista îi făcea tratamentul special pentru ten. Nu doar talentul a adus-o de fiecare dată în fața, ci și frumusețea sa care nu pălit în fața timpului, Thalia arătând impecabil acum, la 50 de ani ai săi. Actrița și artista a fost plasată în cercul celor mai influente cântărețe de muzică latino pe plan internațional și continuă să facă furori.

Însă, în spatele unui trup perfect la o vârstă atât de înaintată și pentru o femeie care a adus pe lume și copii reprezintă un efort, dar un efort calculat și adunat pe toate planurile: mental, emoțional, fizic, familial și profesional. Toate acestea au fost invocate atât de Thalia, cât și de Jennifer Lopez, care au vorbit la un moment dat de secretul unui trup perfect. Mai mult, cea din urmă se focuseaza foarte mult pe mindset și pe intenții.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemena, trucurile de frumusețe nu lipsesc din rutinele lor. Thalia optează mere pentru sport, chiar și când este acasă se folosește de obiectele pe care le are la îndemână și își acordă timp pentru micile plăceri, care o fac fericită.

Citește și: Sfaturile Thaliei despre cum a reușit să trăiască o viață fericită până la 50 de ani. Sănătatea sufletului este și sănătatea trupului, iar ea impresionează cu o silueta ca la 20 de ani

Artista atrage atenția de fiecare dată când apare în public, datorită felului în care arată, încât nimeni nu își poate da seama care este cu adevărat vârsta ei la prima vedere. Trecută deja de anii tinereții, Thalia pare că vrea să se opună trecerii timpului.

În articolul

Thalia a dezvăluit tratamentele faciale la care apeleaza pentru a arata impecabil la 50 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x