Thalía a îmbrăcat o rochie verde cu trenă, în spiritul sărbătorilor. Iată imaginea impresionantă cu diva muzicii latino

Publicat pe 21.12.2023 la 14:27 Actualizat pe 21.12.2023 la 15:12

Thalía nu uită să-și impresioneze fanii pe final de an. Vedeta a îmbrăcat o rochie verde cu trenă, în spiritul sărbătorilor. Uite imaginea impresionantă cu diva muzicii latino.

artistă zâmbește într-o rochie portocalie cu părul lung

Thalía a îmbrăcat o rochie verde cu trenă, în spiritul sărbătorilot

Profimedia Images

Diva muzicii latino și-a propus anul acesta să-și surprindă fanii într-un mod cu totul deosebit. A îmbrăcat o rochie verde cu volane în aceeași nuanță cromatică și pantofi similari. Reacțiile nu au întârziată să apară pe rețelele sociale.

Thalía a îmbrăcat o rochie verde cu trenă, în spiritul sărbătorilor

Protagonista din Maria la del barrio a ținut să le ofere internauților un mesaj inedit în acest an cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. A îmbrăcat o rochie verde, creație a designerului José Perea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Bună, frumuseților! Deja umblu într-o ținută de Crăciun și uite că mi-am pus această rochie ce seamănă cu un pom de Crăciun. Mă ajutați să o decorez? Să fiți creativi. O să împărtășesc favoritele pe stories.”, a spus vedeta mexicană. Ulterior i-a mulțumit creatorului de modă pentru această idee. Chiar creatorul de modă a explicat cum a ajuns să-i creeze rochia faimoasei vedete, fiind o ținută cu totul specială.

Citește și: Thalía s-a deghizat în Madonna pentru o zi. Diva muzicii latino a participat la concertul artistei sale favorite

“Ea mi-a scris un mesaj pe instagram pentru că voia o rochie creată de mine. Îi place cum lucrez. Trebuie să spun că ne-am cunoscut pe instagram. Din partea mea, am avut o călătorie programată la New York și am profitat pentru a-i crea rochie. În noiembrie m-am dus și i-am arătat mai multe modele. Ei i-a plăcut și s-a arătat foarte mulțumită.”, a spus acesta, arată eldiadecordoba.es.

Un vis devenit realitate pentru creatorul de modă, după cum a declarat chiar el: “O iubeam pe Thalía înainte să o cunosc în persoană și acum o iubesc și mai mult. Îmi place să sprijină tinerele talente. Sunt foarte mulțumit că sunt un designer din Cordoba care îmbracă vedetele internaționale.” Diva continuă să facă senzație în mediul online și are peste 20 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 10 mii de fotografii și filmulețe.

Thalía surprinde cu o nouă schimbare de look

Cântăreața mexicană și-a schimbat stilul la vârsta de 52 de ani. De-a lungul carierei sale a demonstrat că orice opțiune ar prefera, este la fel de apreciată. A luat parte la un concert Madonna și a menționat că este fanul ei. Pentru o seară de excepție a optat pentru un corset, perucă blondă și ruj roșu.

Citește și: Thalía și Tommy Mottola sărbătoresc 23 de ani de căsnicie. Ce mesaj emoționat i-a dedicat diva muzicii latino soțului său

Peste corset a optat pentru un sacou roșu și pantaloni clasici. Cei mai mulți dintre internauți au menționat că seamănă leit cu sora Laura Zapata. Cele două nu mai au o relație bună de ceva vreme și războiul medicatic continuă.

Născută pe 26 august 1971 în Mexic, este căsătorită cu Tommy Mottola din 2000 și împreună au doi copii. Este considerată una dintre cele mai influente persoane din țara natală, asta pentru că de-a lungul timpului telenovelele în care a jucat și albumele pe care le-a scos pe piață au devenit adevărate trenduri. S-a zvonit că ar avea probleme în căsnicie, însă de fiecare dată au fost doar idei false lansate în mediul online. Cât despre Tommy Mottola, acesta s-a născut pe 14 iulie 1948 în New York și a fost căsătorit cu Mariah Carey între 1993 și 1998.

În articolul

Thalía a îmbrăcat o rochie verde cu trenă, în spiritul sărbătorilor. Iată imaginea impresionantă cu diva muzicii latino

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x