Thalía a optat pentru o schimbare de look și este de nerecunoscut. Cum arată îndrăgita vedetă acum

Publicat pe 15.07.2022 la 14:27 Actualizat pe 15.07.2022 la 15:20

Thalía a optat pentru o schimbare de look și este acum de nerecunoscut. Fanii au reacționat imediat la imaginea postată de vedetă în mediul online, pe pagina personală de socializare. Cum arată aceasta.

Thalía poartă o rochie neagră, are părul desprins coafat în partea stângă și zâmbește

Thalía a optat pentru o schimbare de look și i-a uimit pe fani

Profimedia Images

Thalía este recunoscută pentru schimbările de look la care a optat de-a lungul timpului pentru a-și demonstra inventivitatea. Nici măcar acum, după mulți ani de carieră, vedeta nu se dezice de la apariții incendiare, atât în mediul online, cât și pe scenă. Prima imagine a fost postată chiar de actriță pe contul personal de socializare.

Thalía a optat pentru o schimbare de look și acum este de nerecunoscut

Nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă de fiecare dată când apare pe micul ecran reușește să întoarcă toate privirile. De data aceasta, schimbarea de look i-a uimit pe internauți iar fotografia postată de vedetă nu a rămas fără răspuns. Cu trecerea timpului, protagonista telenovelei “Quinceañera” a mers pe o traiectorie sigură, dar presărată doar cu muncă, efort și voie bună. Proiectele în care s-a implicat de-a lungul timpului i-a adus fani de pretutindeni. Pe rețelele sociale, Thalía este apreciată de peste 19 milioane de internauți din toată lumea și are peste 10 mii de fotografii și filmulețe postate de-a lungul timpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Interpretata celebrei melodii “Amor a la Mexicana” împărtășește cu fanii momentele profesionale, schimbări de look, dar și întâmplări simple din cadrul familiei. Cu mesajul “studio time”, Thalía se pregătește să-și surprindă fanii încă o dată cu melodii noi. Aceștia nu au întârziat să apară cu comentariile, fiind entuziasmați de prezența vedetei pe internet.

Citește și: Odată cu ultima decizie a Alinei Boz, i va deschide un nou drum în carieră! Despre ce este vorba

A optat pentru o schimbare de look și a postat imaginea pe contul personal de Instagram. Cu un bob lung, coafură în trend acest an, așa s-a prezentat vedeta recent, arată Univision.com.

“Frumoasă întotdeauna”, “Iubesc acest look”, “Foarte tineresc și fresh acest look”, “O zeiță”, “Vino, regina mea”, “Wow, ești cea mai tare”, “Ce schimbare spectaculoasă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți în cadrul postării. Trebuie menționat faptul că datorită lungimii sale, acest bob poate fi apreciat de fiecare persoană în parte, indiferent de gusturi. Deși are 50 de ani, Thalía pare că a întinerit ca urmare a deciziei sale de a-și schimba look-ul.

Cum arată acum Thalía după schimbarea de look

Stilistul David Márquez a frost cel care s-a ocupat de noua apariție a Thalíei în mediul online. Îmbrăcată în pantaloni animal print și cu un top similar fără mâneci, vedeta s-a lăsat fotografiată în studio, acolo unde a dezvăluit că pregătește noi surprize pentru fani. Aceasta a intrat în lumea showbizului de la vârsta de 1 an, iar de atunci parcursul său a fost presărat atât cu lucruri frumoase, cât și cu greutăți.

Citește și: Diletta Leotta a atras atenția cu apariția din vacanță. Jurnalista a furat ochii admiratorilor

A împărțit platourile de filmare cu nume mari precum Eduardo Capetillo, Fernando Colunga, Laura Zapata, Nora Salinas și Angélica María, iar ‘Luz y sombra’, ‘Quinceañera’, ‘María Mercedes’, ‘María la del barrio’ și ‘Marimar’ au fost câteva dintre proiectele care i-au adus succes mondial. Deși la momentul actual se concentrează pe cariera de cântăreață, nimeni nu-i poate uita prezența pe micul ecran, atunci când și-a demonstrat abilitățile de actriță.

Deși avea deja un nume în anii 2000 când s-a căsătorit cu impresarul Tommy Mottola, Thalía a fost judecată de-a lungul timpului pentru decizia luată cu privire la viața sa personală.

În articolul

Thalía a optat pentru o schimbare de look și este de nerecunoscut. Cum arată îndrăgita vedetă acum

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x