Thalia a recreat o ținută din celebra telenovelă “Maria Mercedes”. Cum se îmbracă diva atunci când intră în sala de sport

Publicat pe 31.10.2022 la 15:31 Actualizat pe 31.10.2022 la 19:54

Thalia a recreat o ținută din celebra telenovelă “Maria Mercedes”. Cum se îmbracă diva atunci când intră în sala de sport.

Thalia poartă o rochie neagră cu mâneci lungi și zâmbește

Thalia a recreat o ținută din celebra telenovelă Maria Mercedes

Profimedia Images

Thalia este una dintre cele mai versatile artiste din lume. A reușit de-a lungul timpului să-și schimbe stilul în funcție de vremuri și cerințe și s-a ridicat întotdeauna la înălțimea așteptărilor. La 51 de ani, diva își menține trupul de invidiat într-o formă de zile mari, iar acest lucru se vede fără doar și poate pe pagina de socializare pe care o administrează de una singură.

Thalia a recreat o ținută din celebra telenovelă “Maria Mercedes”

Nu este pentru prima oară când Thalia vine cu un concept total noul pentru lansarea sa pe piață. De data aceasta, artista a ținut să îmbrace un costum minuscul din latex și să-și asorteze coafura pentru a-și lăsa la vedere trăsăturile fine. După ce și-a prezentat noua piesă, artista le-a arătat fanilor de pe internet cum reușește de fiecare dată să-și mențină formele de invidiat.

Aceasta a îmbrăcat o ținută similară cu cea folosită în 1992 pentru telenovela Maria Mercedes și s-a lăsat fotografiată în sala de forță creată specială în propria sa casă. Nu este pentru prima oară când Thalia își ține fanii la curent cu obiceiurile sale zilnice. Cu 20 de milioane de fani pe contul personal de Instagram și o carieră întreagă în spate, este cunoscută în lumea întreagă ca actriță, cântăreață și femeie de afaceri. Numele său este alăturat unora dintre cei mai îndrăgiți artiști, printre care Anitta, Laura Pausinii, Luis Fonsi, pentru prezentarea Latin Grammy Awards.

Show-ul va fi transmis live din Los Angeles în data de 17 noiembrie 2022. Thalia a fost nominalizată de 6 ori în cadrul premiilor și în 2003 a intrat în top 100 celor mai frumoase femei din lume. De fiecare dată când apare în fața fanilor nu mai are nevoie de nicio prezentare. A devenit soția lui Tommy Mottola în 2000 și chiar dacă lumea spunea că s-a căsătorit cu acesta pentru bani, artista avea deja un renume la vremea aceea.

În articolul

Thalia a recreat o ținută din celebra telenovelă “Maria Mercedes”. Cum se îmbracă diva atunci când intră în sala de sport

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x