Thalía amână organizarea zilei de naștere a fiicei Sabrina Sakaë. Care este motivul

Publicat pe 22.04.2022 la 12:51 Actualizat pe 22.04.2022 la 13:29

Thalía amână organizarea zilei de naștere a fiicei Sabrina Sakaë din cauza unei probleme familiale. Care este motivul pentru care tânăra de 15 ani nu va avea o petrecere.

Thalía poartă o rochie neagră fără mâneci și își ține de mână copiii

Thalía, alături de familie pe Hollywood Walk Of Fame

Profimedia Images

Thalía amână organizarea zilei de naștere a fiicei Sabrina Sakaë din cauza unei probleme familiale. Interpreta piesei “Amor a la Mexicana” își dorește să fie alături de bunica sa, dat fiind faptul că starea ei de sănătate este una precară.

Tânăra de 15 ani va trebui să mai aștepte o perioadă până să îmbrace rochia confecționată special pentru eveniment, marca Mitzy. Designerul a vorbit despre problemele pe care Eva Mange le are la momentul actual și spune că aceasta se găsește într-o perioadă dificilă a vieții.

Thalía amână organizarea zilei de naștere a fiicei Sabrina Sakaë

Celebrul designer Mizty a mărturisit că în prezent Thalía este preocupată în totalitate de starea de sănătate a bunicii sale. Acesta spune că artista este pregătită să plătească orice fel de intervenții vor fi necesare pentru ca Eva Mange să-și continuie viața.

“Nu va fi nicio petrecere, nu știu dacă va fi anulată în totalitate. Din câte știu ea este preocupată de starea de sănătate a bunicii sale. Ea plătește totul.”, a declarat Mitzy, conform Univision.com. În 2017, faimoasa interpretă spunea că fiica sa, pe atunci de 10 ani, își imagina cum va fi petrecerea sa de 15 ani.

A post shared by Thalia (@thalia)

“Fiica mea va avea o petrecere la 15 ani. Deja mă întreabă de anumite rochii, dacă poate să se îmbrace într-un anumit fel.”, spunea pe atunci faimoasa vedetă. Se pare că Sabrina și-a dorit întotdeauna ca rochia pe care o va îmbrăca la vârsta de 15 ani să fie identică cu cea pe care mama sa a purtat-o în ziua nunții.

“M-a întrebat dacă poate să aibă o rochie identică ca cea pe care am avut-o în ziua nunții cu tatăl ei. Deja se gândește la lucrurile astea și are doar 10 ani. E foarte frumos să-și creeze astfel de vise.”, a declarat Thalía la momentul respectiv.

Sabrina Sakaë nu-și va putea îndeplini visul copilăriei

De mai bine de trei ani, designerul Mitzy a fost cel care s-a declarat responsabil pentru crearea rochiei tinerei. Cu toate acestea, Sabrina s-a văzut nevoită să-și amâne visul, asta pentru că bunica mamei sale trece printr-o perioadă nefericită. De asemenea, din cauza pandemiei de COVID-19, pregătirile au fost îngreunate.

“Așteptăm să treacă toate restricțiile pentru a putea lucra împreună, pentru a lua probe, măsurători. Vrea o rochie identică ca cea pe care a purtat-o mama ei în ziua nunții.”, spunea Mitzy în 2021. Cât despre Eva Mange, aceasta a împlinit 104 în iarna anului trecut.

La momentul respectiv, Laura Zapata a declarat că bunica ei se găsește într-o stare de sănătate precară din cauza mai multor complicații.

“Da, ieri a fost puțin mai dificil căci nu mai putea să respire, însă ea se îndreaptă deja spre 105 ani, nu e ușor.”, a mărturisit pe 5 aprilie 20211 Laura Zapata, potrivit aceleiași surse. Celebra vedetă a mărturisit că s-a simțit nevoită să-și scoată bunica din azil, asta pentru că pe parcursul șederii sale acolo aceasta a fost maltratată. Atât Laura Zapata, cât și Thalía, continuă să-și îngrijească bunica, indiferent de relația pe care o au amândouă.

În articolul

Thalía amână organizarea zilei de naștere a fiicei Sabrina Sakaë. Care este motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Bătaie pe casele de 2.000 de euro, vândute în satul în care mai trăiesc doar 3 familii. "Sunt mulţi care vor să vină aici"
a1.ro
O tânără în vârstă de 18 ani a aflat că este însărcinată abia în momentul nașterii. Cum a fost posibil
HelloTaste.ro
Creveți cu sos de roșii. Una dintre cele mai simple rețete cu creveți
Catine
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
useit.ro
De ce se descarcă atât de repede bateria telefoanelor și laptopurilor. Experții au descoperit în sfârșit defectul
as.ro
Criză fără precedent pentru Ion Țiriac! Se poate ajunge la un dezastru mondial. Detalii incredibile
Antenastars
Motivul pentru care Selly nu își mai cumpără haine de lux
Spynews
Cea mai deșteaptă zodie feminină. Ele au iQ de geniu
x