Thalia, amintiri din copilărie la început de an. Videoclipul emoționant postat de celebra vedetă

Publicat pe 04.01.2022 la 11:40 Actualizat pe 04.01.2022 la 12:26

Deși a reușit să ajungă o artistă de renume mondial, Thalia nu a uitat de unde a plecat. La început de an, aceasta a postat pe rețelele sociale un videoclip emoționant din cartierul unde a locuit.

Thalia poartă un maiou cu imprimeu, are părul desprins și ondulat

Thalia semnează autografe în cadrul primului său album în limba engleză, "Thalia". 9 iulie 2003 New York

Getty Images

Thalia este una dintre cele mai iubite artiste de pe glob, numele ei fiind auzit de toate naționalitățile. Deși locuiește într-o vilă somptuoasă, alături de soț, copii și animalele de companie, vedeta nu uită de unde a plecat, mai exact cartierul Santa María la Ribera.

Aceasta a postat la început de an un videoclipul plin de amintiri din copilărie, momente frumoase pe care le-a trăit atunci când nu știa nimic despre celebritate.

Thalia, amintiri din copilărie la început de an

Thalia a crescut în Ciudad de Mexico, într-un cartier numit Santa Maria la Ribera. Aceste amintiri au ajutat-o pe interpretă să compună și să-și transforme locurile copilăriei în melodii de succes.

Cu ajutorul rețelelor sociale, fanii au avut ocazia să vadă locurile în care Thalia a crescut, s-a jucat și a învățat. Aceasta a postat fotografii din parcul unde se plimba adesea, dar și instantanee cu chipul ei. Kiosco Morisco este una dintre cele mai importante construcții din cartierul copilăriei interpretei.

“Acest Kiosco Morisco era în cartierul meu, acolo unde la fiecare sfârșit de săptămână mergeam cu bicicleta, făceam picnic și mâncam înghețată sub acoperiș. Sunt amintiri atât de dragi copilăriei mele din cartierul Santa Monica La Ribera!”, a scris Thalia în dreptul postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cântăreața a mărturisit că datorită copilăriei avut a putut scrie un cântec în care se vorbește despre un cartier normal, acolo unde visele se împlineau, iar totul mirosea a flori. Melodia o umple de mândrie pe Thalia, asta pentru că se mândrește cu locurile de unde vine, își amintește cine este astăzi și își face planuri pentru viitor.

“Pentru amintiri ca acestea am compus melodia Barrio. O scrisoare cu un puternic impact emoțional care să ne reamintească de unde venim, cine suntem azi și evident, să ne facă să ne gândim la viitor. În această melodie este vorba despre cartierul meu, însă mi-ar plăcea dacă mi-ai arăta și cartierul tău.”, a mai spus.

Thalia, întâlnire emoționantă la început de an alături de Eduardo Capetillo

Și pentru ca fanii să creadă că aceasta este o întâmplare unică, recent Thalia și-a dat întâlnire în mediul online cu fostul partener de telenovele, Eduardo Capetillo. Cei doi au sărbătorit 25 de ani de la prima apariție a producției de succes, “Marimar”.

Thalia și Eduardo Capetillo au fost protagoniști în telenovela care s-a lansat în 1994 și care avea să facă furori mulți ani mai târziu. De-a lungul discuției care a durat aproximativ 30 de minute, actorii și-au împărtășit amintiri din cadrul filmărilor, cât și din carierele muzicale.

Cei doi s-au cunoscut în grupul “Timbiriche”, iar mai apoi au avut șansa de a lucra împreună în telenovela “Marimar”.

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu și universului că am avut șansa de a face parte dintr-un proiect ca acesta. Nu are preț și este incredibil că după atâta vreme oamenii primesc aceasta telenovelă cu atâta dragoste.”, a declarat celebrul actor.

Eduardo Capetillo a mărturisit că întotdeauna s-a identificat cu personajul lui și că acesta i-a schimbat viața: “Îmi plăcea că era un băiat care juca fotbal și apoi au venit toate cele cu calul, cu cizmele...”.

În articolul

Thalia, amintiri din copilărie la început de an. Videoclipul emoționant postat de celebra vedetă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x