Thalia, apariție răvășitoare cu un decolteu amplu. Ținuta imperială în care s-a afișat în fața tuturor

Publicat pe 12.05.2021 la 13:28 Actualizat pe 12.05.2021 la 18:09

Thalia este foarte activă pe rețelele sociale și își surprinde prietenii virtuali cu cele mai incendiare ipostaze, drept dovadă stau imaginile sale de pe contul de Instagram. Apariția răvăsitoare într-o rochie imperială este greu de trecut cu vederea.

Getty

Artista nu ezită să își afișeze formele apetisante de câte ori are ocazia. Thalia s-a fotografiat într-o ipostază insendiară, însă decolteul său a pus pe jar internauții, care l-au observat imediat.

Ținuta la care a apelat îi scoate în evidență atuurile fizice, în special bustul mai mult decât generos, iar reacțiile fanilor au fost pe măsura așteptărilor.

Artista nu a renunțat la bijuteriile care îi completează perfect piesele vestimentare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Thalia, poveste de dragoste pasională cu Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani

Thalia trăiește o poveste de dragoste incredibilă cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani – o poveste ce a stârnit controverse, din cauza diferenței de vârstă de aproximativ 22 de ani.

În interviuri date de-a lungul anilor, Thalia s-a apărat de acuzațiile potrivit cărora s-a căsătorit cu Tommy Mottola din interese financiare: „Aveam bani și înainte! Călătoream cu avioane private și înainte! Nu m-a îmbogățit el. Eram deja celebră când l-am cunoscut. Ne-am căsătorit din iubire”, a spus ea.

De altfel, când Thalia a dezvăluit că a fost bolnavă de boala Lyme și că a crezut că va muri, cântăreața a ținut să povestească ce a făcut soțul ei pentru ea. „A înnebunit când i-am spus să mă strângă în brațe și să mă alinte, pentru că eu în ziua aceea voi muri. Apoi, mi-a fost mai mult decât soț. Mi-a fost asistent medical. El m-a îngrijit. El mi-a făcut baie, el mi-a schimbat hainele”, a povestit ea.

Thalia și soțul ei, Tommy Mottola, au doi copii împreună: o fiică, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, în vârstă de 12 ani, și un fiu, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 9 ani.

În articolul

Thalia, apariție răvășitoare cu un decolteu amplu. Ținuta imperială în care s-a afișat în fața tuturor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x