Thalia are probleme de sănătate. Vedeta a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare

Publicat pe 05.12.2021 la 14:47 Actualizat pe 05.12.2021 la 15:18

După ce fanii i-au declarat lipsa de pe rețelele de socializare, Thalia a decis să rupă tăcerea prin intermediul unei platforme de socializare. Vedeta a declarat că are probleme de sănătate și din acest motiv nu a mai putut posta atât de des.

Thalia poartă o rochie vișinie din voal și are părul desprins

Thalia a primit un premiu în cadrul Latin GRAMMY Awards în anul 2019

Getty Images

Thalia este una dintre vedetele care de-a lungul timpului a fost zâmbitoare și plină de energie, atât pe rețelele de socializare, cât și în viața personală, asta dacă ne luăm după postările din mediul online pe care vedeta le-a făcut.

Cu toate acestea, fanii i-au observat absența cântăreței din ultimul timp, așa că s-au întrebat ce se întâmplă cu aceasta. Se pare că tot prin intermediul unei rețele sociale, Thalia a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are, din cauza cărora nu a mai postat atât de des.

Thalia are probleme de sănătate

Thalia este una dintre artistele cu o traiectorie profesională fără greș, asta având în vedere faptul că vedeta a știut mereu să se reinventeze și să aducă un suflu nou atât proiectelor sale, cât și imaginii pe care a afișat-o în fața fanilor.

Vedeta a apărut în fața televizoarelor odată cu grupul Timbiriche, apoi cu telenovelele de succes și mai apoi cu albumele pe care le-a scos pe bandă rulantă. La momentul actual, Thalia este una dintre cele mai active vedete pe rețelele de socializare, atât din lumea telenovelelor, cât și din Mexic.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu mă simt prea bine pentru că am dureri în zona lombară care nu mă lasă, nu pot să merg, nu pot să dorm, nici să mă odihnesc.”, a declarat Thalia pe contul personal de Instagram.

Aceasta împărtășește cu fanii momente din viața personală, dar și clipele de liniște de acasă, atunci când mănâncă sau pur și simplu se relaxează. Nu doar că este o actriță de excepție și o cântăreață fără cusur, dar Thalia face parte și din lumea antreprenorilor. Aceasta are un magazin de haine, special concepute de ea, dar și machiaje.

Cu toate acestea, de câteva săptămâni, Thalia a postat mult mai rar pe contul personal de Instagram, acolo unde obișnuia să fie foarte activă. Din cauza unei probleme de sănătate aceasta nu și-a mai putut încânta fanii cu fotografii și filmulețe.

Tot cu ajutorul profilului de Instagram, Thalia a apărut fără prea mult machiaj și a povestit despre problemele de sănătate pe care le are. Se pare că artista suferă de dureri în zona lombară.

Thalia, despre motivul pentru care a lipsit de pe rețelele sociale

“Nu mă simt prea bine pentru că am dureri în zona lombară care nu mă lasă, nu pot să merg, nu pot să dorm, nici să mă odihnesc.”, a declarat Thalia pe contul personal de Instagram.

Thalia a precizat că de cinci săptămâni nu mai face exerciții fizice și se gândește că acest lucru i-a slăbit și mai mult mușchii spatelui. În tot acest timp, cântăreței i-a fost greu să facă orice fel de mișcare.

De asemenea, din cauza problemelor de sănătate, interpreta și-a neglijat și cariera, însă a început să meargă la un terapeut pentru a-și întări zona lombară și a putea fi din nou activă în online, dar și pe scenă.

Ca un tratament, Thalia merge la ședințe de acupunctură. “Vă împărtășesc asta pentru că nu am mai postat așa des, partea de jos a spatelui mă omoară. Ce groaznic să te doară spatele. Fac acupunctură și exerciții pentru a-mi întări acea zonă. Vreau să cânt, să dansez și să fiu aceeași.”, a declarat Thalia.

În articolul

Thalia are probleme de sănătate. Vedeta a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x