Thalia demonstrează că vârsta este doar un număr! Artista a stat pe cap ca o profesionistă pe plajă, la aproape 50 de ani ai săi

Publicat pe 26.07.2021 la 09:49 Actualizat pe 26.07.2021 la 10:12

Cântăreața mexicană Thalia, una dintre cele mai sexi dive latino, a încins plaja cu o demonstrație de yoga. Renumita actriță la nivel mondial datorită rolurilor din serialele celebre, precum Sărmana Maria, Rosalinda și Maria Mercedes, stă pe cap ca o profesionistă și arată tuturor că vârsta este doar un număr.

Thalia

Profimedia/Getty

Thalia este fără doar și poate o femei care se opune trecerii anilor. Artista se laudă cu un trup de invidiat și un chip pe care puține femei reușesc să îl întrețină la o vârsta așa înainttaă.

Pe 26 august, Thalia împlinește vârsta de 50 de ani și se poate mândri că arată cu 20 de ani mai tânără.

Cunoscută drept o actriță și o cântăreață de top, Thalia a impresionat de fiecare dată, nu doar prin măiestria talentului său, ci și prin frumusețea cu care a înzestrat-o mama natură.

Citește și: Thalia, look fresh la aproape 50 de ani. Cum arată cu o pereche de ochelari care o fac să pară "o pisică"

Thalia, spectacol pe plajă într-o poziție de yoga

Thalia s-a filmat pe plajă în timp ce stătea pe cap, menționând în descrierea postării că este un exercițiu de yoga. Aceasta a impresionat cu abilitățile sale, dar și cu trupul fără cusur.

Diva are o siluetă de invidiat, la cei apropape 50 de ani ai ei, și un chip ce nu îi trădează vârsta. De altfel, cântăreața și actrița a publicat o carte cu sfaturi de frumusețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceasta scrie despre ea că este foarte disciplinată în privința dietei. Își dă voie la tot felul de mâncăruri doar în weekenduri, după cum a povestit ea. În plus, în afară de proceduri de înfrumusețare, Thalia face yoga și alte antrenamente fizice.

Citește și: Thalia, în costum de baie la aproape 50 de ani. "Zeița" muzicii latino-pop arată impecabil

Thalia a devenit o figură cunoscută după ce a făcut parte din mai multe seriale fenomen de-a lungul timpului, dedicându-se mai apoi total carierei muzicale. Artista și-a făcut un renume și a ajuns să fie admirată pe întreg mapamondul.

Urmăritorii ei nu au ezitat să o complimenteze, iar numeroasele aprecieri și vizualizări vorbesc despre admirația pe care fanii i-o poartă. Mulți și-au arătat respectul nu doar față de cum își poate mișca trupul, ci și față de felul în care se menține.

În articolul

Thalia demonstrează că vârsta este doar un număr! Artista a stat pe cap ca o profesionistă pe plajă, la aproape 50 de ani ai săi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 martie 2024. Balanțele sunt cu gândul la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANM a actualizat prognoza meteo până în 15 aprilie. Pentru săptămâna viitoare, meteorologii anunţă încălzire, dar şi ploi abundente
a1.ro
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul
HelloTaste.ro
Cum se folosește bicarbonatul de sodiu în mod corect. 12 sfaturi practice
Catine
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
useit.ro
Cum să îți încarci bateria ca să reziste mai mult. Așa poți folosi dispozitivele mai mult timp
as.ro
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
MediCOOL
Pași simpli pentru a arde mai multe calorii. Metode prin care îți poți accelera metabolismul
Spynews
Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, băiatul de doi ani dispărut din Botoșani. A sărit în apărarea părinților: „Cei care își dau cu părerea...”
DeParinti
Cum poate fi prevenită obezitatea infantilă. Ce spun specialiștii
MediCOOL
Băuturi pentru o digestie mai bună. Cum îți pot sprijini sistemul digestiv
HelloTaste
10 preparate delicioase pentru care poți folosi brioșe englezești
x