Thalia demonstreză că vârstă este doar un număr. Vedeta arată incredibil la 50 de ani, iar soțul ei nu ezită să o complimenteze

Publicat pe 26.01.2022 la 14:00 Actualizat pe 25.01.2022 la 22:51

Thalia este un artist care în timp a reușit să se mențină pe primele locuri ale muzicii latino. Atât peste hotare, cât și în țara natală, vedeta s-a făcut mereu remarcată prin look-ul afișat, dar și cu ajutorul familiei sale care i-a fost întotdeauna alături.

Thalia poartă o rochie neagră, lungă cu paiete

Thalia și soțul ei pe covorul roșu în cadrul Latin Music Awards în 2019

Getty Images

Thalia demonstrează că își poate menține un echilibru atât în viața personală cât și în cea profesională și apare pe rețelele de socializare mai sexy ca oricând. Chiar dacă a trecut de prima tinerețe, vedeta nu ezită să apeleze la trucuri care o ajută să aibă un look de invidiat.

Fiind mama a doi copii minunați și având în soț care o răsfață întotdeauna, Thalia poate să se mândrească cu o viață perfectă.

Actrița are o siluetă de invidiat la 50 de ani și asta se poate observa cu ușurință în postările pe care aceasta le face pe rețelele de socializare, acolo unde fanii vor să-și vadă favorita în cele mai inedite ipostaze.

Thalia a postat un filmuleț care i-a surprins pe fani

Recent, Thalia a împărtășit cu fanii săi un filmuleț în care apare cu părul prins și purtând ochelari de soare supradimensionați. Acest accesoriu o avantajează pe vedetă, astfel că internauții s-au grăbit să comenteze și să-i aprecieze postarea.

Printre miile de comentarii, a existat unul singur care cu siguranță a bucurat-o pe Thalia. Soțul ei, Tommy Mottola, bărbatul cu care este căsătorită de foarte mulți ani, i-a lăsat în scris faptul că interpreta este extrem de frumoasă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“My Girl on Fi-Ya”, a scris Tommy Mottola.

Diva are o siluetă de invidiat la cei 50 de ani și chipul nu îi trădează nicidecum vârsta. Thalia este foarte disciplinată în privința dietei și reușește să facă yoga și alte antrenamente fizice pentru a se menține în formă.

Thalia rămâne o diva sexy și la 50 de ani

Thalia a reușit să se facă cunoscută și în țara noastră datorită rolurilor pe care le-a avut în telenovelele sud-americane. Chiar dacă este cunoscută la nivel mondial, vedeta a dorit întotdeauna să-și țină copiii departe de lumina reflectoarelor.

Thalia s-a căsătorit cu Tommy Mottola în anul 2000 și au devenit părinți în 2007, atunci când s-a născut fiica lor, Sabrina Sakae. În 2011 a venit pe lume și cel de-al doilea copil al cuplului, Matthew Alejandro.

Vedeta a declarant de-a lungul timpului că nu s-a căsătorit cu Tommy Mottola pentru bani, aceasta având tot ce și-a dorit și înainte de a-l cunoaște pe bărbatul visurilor sale.

În articolul

Thalia demonstreză că vârstă este doar un număr. Vedeta arată incredibil la 50 de ani, iar soțul ei nu ezită să o complimenteze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 aprilie 2024. Taurii trebuie să se organizeze mai bine. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Programul DiscoverEU. Cine sunt tinerii care vor putea călători gratuit prin Europa cu trenul. Comisia Europeană pune la bătaie 35.500 de permise
a1.ro
Ce gest neașteptat a făcut un tată, la scurt timp după ce fiica lui nu l-a lăsat s-o conducă la altar, la nuntă
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Zodii care pot depăși toate obstacolele pe 18 aprilie 2024. Respectul față de sine îi va ajuta mult
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a „moştenit” de la tatăl său
MediCOOL
Sarea amară (sare Epsom): întrebuințări și beneficii pentru sănătate
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Obiceiul care îți îmbunătățește sănătatea tractului digestiv. Rolul igienei orale
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x