Thalía dezvăluie mesajul ascuns din piesa "Amor a la mexicana" la 26 de ani de la lansare. Despre ce este vorba

Publicat pe 01.10.2023 la 21:29 Actualizat pe 01.10.2023 la 10:03

Thalía a ținut să dezvăluie mesajul ascuns din piesa celebră "Amor a la mexicana". La 26 de ani de la lansare, vedeta a spus adevărul.

Thalía poartă un maiou roz și are părul desprins

Thalía în cadrul lansării albumului solo, Thalia. Madrid, Spania, 6 iunie 2002

Getty Images

Thalía a lansat discul Amor a la Mexicana în 1997 și de atunci a continuat să aibă succes pe plan profesional. Este una dintre cele mai celebre artiste din lume, însă puțini știau până acum că hit-ul care a reușit să rămână atâta timp pe primele locuri în topuri are un înțeles ascuns.

Thalía dezvăluie mesajul ascuns din piesa Amor a la mexicana la 26 de ani de la lansare

Continuă să fie împărăteasa frumuseții în Mexic și are o carismă care cu greu poate fi egalată. Captivează publicul din mediul online cu fiecare apariție și dezvăluie de fiecare dată surprize inedite pe plan profesional. Cu toate că are tot ce își dorește, nu-și dezamăgește fanii nici astăzi, cu toate că și-a început cariera încă de mică. Pe contul personal de Instagram a dezvăluit recent înțelesul ascuns al piesei Amor a la mexicana, lansată în 1997.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În filmuleț publicat în mediul online, Thalía apare în timp ce-și pictează unghiile și se bucură de un desert delicios. De altfel, îi apreciează pe cei care recent și-au dat seama de versurile melodiei Amor a la mexicana și ceea ce reprezintă acestea de fapt.

Citește și: Moment jenant pentru Regina Telenovelelor. Thalia rămâne fără peruca în timpul unui videoclip | VIDEO

“Eu vă arăt așa cum este melodia mea de mai bine de 20 de ani.”, a spus vedeta. Frumoasa cântăreață a ținut să retrăiască piesa celebră cu un vers aparte spunând care este “dublul sens” al acestuia. Ce spune de fapt piesa Amor a la mexicana a fost recent descoperit. Are legătură cu idei profunde transmise pe plan personal, spre sexual.

“Suav, eu vreau, dur, eu vreau. Vreau să-mi ajungi până în fundul inimii. Lent, eu vreau, vreau mai mult. Vreau să mă surprinzi până mă pierd cu firea. Iubire pură, iubire neînfrânată.”, este versul din piesa Amor a la mexicana. Această revelație i-a lăsat pe mulți fani fără glas, asta pentru că mulți nu s-au gândit vreodată la sensul ascuns al piesei.

Reacțiile amuzante ale internauților la aflarea adevărului

Această revelație a creat un val de reacții în mediul online, acolo unde fanaticii și-au împărtășit surpriza în fața noii perspective transmise de acest cântec.

Citește și: Thalia, în dres transparent cu model de leopard. Artista a încercat să se acopere senzual cu o chitară

“După 26 de ani încep să o înțeleg. La acele vremuri era inocentă”, “Cu toții am început să înțelegem”, „Mereu am cântat melodia asta, dar niciodată nu i-am înțeles sensul”, „Recent am înțeles versurile”, „Și toate am cântat-o din inimă”, „Ce inocentă era”, „Abia mi-am dat seama”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor în mediul online.

RBD revine pe marile scene ale lumii după 15 ani. Fanii s-au arătat nostalgici și dornici să-i vadă pe artiști încă de la primele minute ale anunțului, iar biletele s-au epuizat rapid. O întâlnire recentă între Anahi și Thalia i-a făcut pe internauți să se gândească la o posibilă colaborare între artiști. Până acum nu s-a confirmat nimic.

“Când rebela și eu ne întâlnim pentru a plănui lucruri de neuitat.”, a scris Thalia. Se pare că Anahi ar fi lucrat la un proiect separat alături de Dulce Maria și Maite Perroni.

În articolul

Thalía dezvăluie mesajul ascuns din piesa "Amor a la mexicana" la 26 de ani de la lansare. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x