Thalia dezvăluie secretele căsniciei cu Tommy Mottola. Cum reușesc cei doi să țină flacăra aprinsă după 21 de ani

Publicat pe 30.12.2021 la 12:29 Actualizat pe 30.12.2021 la 13:02

Thalia și Tommy Mottola formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cântăreața dezvăluie acum secretele căsniciei după 21 de ani de iubire.

Thalia poartă o rochie fără mâneci și stă alături de Tommy Mottola

Thalia și Tommy Mottola în cadrul lansării Thalia Sodi Collection. 4 martie 2015

Getty Images

După 21 de ani de căsnicie, Thalia dezvăluie secretele unei relații reușite. Vedeta și Tommy Mottola formează unul dintre cele mai iubite și discutate cupluri din showbiz. Deși diferența de vârstă a fost întotdeauna o problemă pentru cei din jur, îndrăgostiții au demonstrat contrariul.

La sfârșit de an, Thalia vine cu secrete pentru o căsnicie fericită și durabilă, așa cum a avut întotdeauna alături de soțul ei. Pe 2 decembrie, cei doi au celebrat 21 de ani de când s-au căsătorit și au mărturisit că se iubesc la fel ca în prima zi.

Thalia dezvăluie secretele căsniciei cu Tommy Mottola

După 21 de ani de când au devenit soț și soție, Thalia și Tommy Mottola se pot mândri cu o familie frumoasă și întregită. Cei doi au împreună doi copii, Sabrina și Matthew și în ciuda faptului că au fost ținta atacurilor pe internet, iubirea lor a triumfat mereu.

Cum anii au trecut atât de repede, pe buzele tuturor stă o întrebare importantă: Care este secretul căsniciei celor doi? Thalia a vrut ca fanii ei să nu aibă parte de niciun secret din partea lor, așa că a dezvăluit totul.

“Să ne iubim și să ne respectăm așa cum suntem, fără măști, fără nimic, fără pretenții.”, a declarat Thalia, conform univision.com. Pe această idee a mers artista de fiecare dată când a fost întrebată cum reușește să rămână la fel de îndrăgostită de soțul ei în ciuda trecerii timpului.

Un exemplu elocvent poate fi văzut chiar la aniversarea căsniciei celor doi când Thalia i-a mulțumit lui Tommy Mottola pentru iubirea pe care i-o oferă indiferent de situație, “romantică, visătoare, nebunatică și pasionată de viață.”

Interpreta melodiei “Amor a la Mexicana” a mărturisit că soțul ei este îndrăgostit de prezența acesteia în videoclipurile muzicale pe care le lansează și întotdeauna o urmărește cu interes. În 2017, Thalia a mai făcut o mărturisire.

Thalia și Tommy Mottola, căsnicie care durează de 21 de ani

“Am făcut un jurământ la biserică și acesta este să ne fim alături la bine, la rău, la boală, la bucurie. Vom fi aici până la sfârșit. Eu visez, organizez și el pune planurile în aplicare.”, a declarat aceasta.

Într-un alt interviu, Thalia era mândră că de la începutul căsniciei s-a putut baza pe soțul ei și întotdeauna a avut încredere în el. Înainte de căsnicie, după ce au petrecut o vară împreună, producătorul i-a cerut artistei să locuiască împreună.

Deși mama ei nu a fost de acord, Thalia s-a lăsat dusă de val și acum, după 21 de ani de căsniciei, iubirea lor încă trăiește.

“Mama mi-a spus că nici măcar n-ar trebui să mă gândesc la asta că el mă va ține pe loc și nu mă va lăsa să-mi continui planurile profesionale. Eu i-am zis că sunt gata să risc și să încerc.”, a declarat artista.

Înainte de a-și începe relația de iubire cu Tommy Mottola, Thalia a fost alături de Fernando Colunga, din 1995 până în 1996, atunci când amândoi au jucat în “Maria la del Barrio”.

În articolul

Thalia dezvăluie secretele căsniciei cu Tommy Mottola. Cum reușesc cei doi să țină flacăra aprinsă după 21 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x