Thalia, imagini emoționante din copilărie în preajma Crăciunului. Videoclipul nostalgic pe care l-a postat artista în online

Publicat pe 24.12.2021 la 19:39 Actualizat pe 24.12.2021 la 20:50

Thalia este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz și la fiecare apariție a reușit să-și construiască o adevărată imagine. Recent, cântăreața a postat un videoclip emoționant în preajma Crăciunului.

Thalia poartă o rochie albastră cu imprimeu

Thalia pe covorul roșu în cadrul Thalia Sodi Collection. 8 martie 2016

Getty Images

Thalia este una dintre cele mai iubite vedete din showbiz și a reușit de-a lungul timpului să își construiască o imagine completă pe scenă. Vedeta s-a născut pe 26 august 1971 în Mexic și a fost de-a lungul timpului cântăreață și actriță la cel mai înalt nivel.

Este considerată una dintre cele mai influente artiste din Mexic și a fost denumită “Regina Latin-Pop” de către media internațională. A reușit să-și păstreze acest status și la vârsta de 50 de ani reușește să se mențină în topurile internaționale.

Thalia, imagini emoționante din copilărie în preajma Crăciunului

Recent, Thalia a postat un videoclip emoționant care îi arată întreaga viață, de când era copilă până la momentul prezent. Vedeta a strâns peste 150 de mii de aprecieri și peste o mie de comentarii din partea internauților.

“Fetița pe care o vedeți aici și-a îndeplinit toate visele datorită vouă.”, a scris Thalia în dreptul postării. “Regina este regină”, “Noi te iubim pentru că și tu ne-ai îndeplinit visele de a avea o artistă ca tine. Te ador!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Thalia a vândut peste 25 de milioane de copii în întreaga lume și este una dintre cele mai apreciate vedete din lume. Are atât melodii în spaniolă, dar și în engleză, franceză, portugheză și alte limbi străine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A primit mai multe aprecieri de-a lungul carierei sale, printre care și cinci premii Billboard Latin Music Awards, opt premii Lo Nuestro Awards, dar și șapte premii Latin Grammy Award. A colaborat cu mai mulți artiști printre care și Tony Bennett, Michael Bublé, Robbie Williams, Marc Anthony, Laura Pausini, Romeo Santos, Fat Joe, și Carlos Vives.

Ca și actriță, a participat în mai multe producții importante transmise în mai mult de 180 de țări și datorită acestor transmisii a reușit să fie numită “Regina telenovelelor”.

Thalia, de-a lungul timpului

Datorită rolurilor pe care le-a avut în telenovele, muzica ei a reușit să pătrundă și în alte medii decât cele din țara natală. Compania de telenovele Televisa a numit-o cea mai bine plătită actriță din istorie, Billboard subliniind-o ca una dintre cele mai recunoscute staruri.

Considerată un icon al muzicii latino pop, Terra Networks a inclus-o în lista cu cele mai puternice femei din lumea latină în 2011, iar în 2020 a fost numită una dintre cele mai renumite artiste din lumea latină.

Pe 5 decembrie 2013 a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame ca recunoaștere a carierei sale de o viață. La momentul actual este cântăreață, actriță și femeie de afaceri și este căsătorită cu Tommy Mottola din 2000.

Camila Sodi este nepoata ei și este implicată în cariera artistică, fiind actriță. Thalia are doi copii cu bărbatul cu care s-a căsătorit acum 21 de ani și în ciuda faptului că internauții considerau că nu este o relație de durată, iată că cei doi au demonstrat contrariul. Artista are peste 18 milioane de fani pe contul personal de Instagram și 10.037 de postări pe același cont din online. În continuare rămâne una dintre cele mai iubite vedete.

În articolul

Thalia, imagini emoționante din copilărie în preajma Crăciunului. Videoclipul nostalgic pe care l-a postat artista în online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x