Thalia își sărbătorește fiica. Sabrina împlinește frumoasa vârstă de 14 ani

Publicat pe 08.10.2021 la 11:52 Actualizat pe 08.10.2021 la 12:04

Thalia este mai fericită ca oricând și își sărbătorește fiica, dat fiind faptul că Sabrina împlinește frumoasa vârstă de 14 ani. Cântăreața a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare o serie de fotografii cu tânăra domnișoară.

Thalia este îmbrăcată într-o rochie animal print și are părul desprins

Thalia își sărbătorește fiica

Getty

Chiar dacă Thalia și-a obișnuit fanii să fie extrem de activă pe rețelele de socializare și să le arate acestora fărmâne din viața profesională, în ceea ce privește viața personală aceasta este cum nu se poate mai discretă.

Cu toate acestea, interpreta melodiei “Amor a la Mexicana” a postat recent o serie de fotografii în care apare fiica ei Sabrina. Micuța împlinește 14 ani și nu putea fi sărbătorită altfel decât cu fast și voie bună.

Chiar dacă Thalia nu arată prea des această parte personală a ei, se pare că ziua de naștere a fetiței a făcut-o să treacă peste prejudecăți și să se lase dusă de val.

Thalia este recunoscută pentru talentul său, dar și pentru dragostea cu care își îngrijește cei doi copii minori.

Thalia își sărbătorește fiica

Cu această ocazie specială, Thalia i-a dăruit fiicei sale, Sabrina, o rochie exact ca cea pe care cântăreața a purtat-o în ziua nunții.

De asemenea, vedeta i-a lăsat fetiței câteva cuvinte emoționante. Fanii nu au putut trece peste această declarație și i-au lăsat Thaliei nenumărate comentarii și aprecieri cu ocazia evenimentului.

“Astăzi, fetița mea împlinește 14 ani! Sabrina Sakae, iubirea mea, ești cea mai minunată persoană pe care am cunoscut-o în toată viața mea. Ești o luptătoare! Cu un suflet mare, puternică, o inimă generoasă și plină de iubire. Ești o maestră a vieții și ai o forță incredibilă de a ieși cu capul înainte în viață. Ești minunată!

Te admir, te respect, voi fi alături de tine și vei avea întotdeauna sprijinul meu în această viață. Amintește-ți că Dumnezeu va fi alături de tine la fiecare pas și te va înconjura cu dragostea Lui.

Fiica mea, ce privilegiu să fiu mama ta, ce cadou frumos am primit de la Dumnezeu! Te iubesc lumina vieții mele. Mulți ani frumoși, iubirea mea! Te iubesc!”, a fost mesajul postat de Thalia pe contul personal de Instagram.

Sabrina împlinește frumoasa vârstă de 14 ani

Thalia și Tommy Mottola au doi copii împreună: Sabrina Sakaë Mottola și Matthew Alejandro Mottola Sodi și sunt căsătoriți din anul 2000. Cei doi sunt cunoscuți ca formând unul dintre cele mai sudate cupluri.

Vedeta s-a făcut cunoscută de-a lungul timpului ca și cântăreață, dar câteva roluri pe care le-a avut în telenovela celebre au făcut-o să iasă mult mai clar în lumina reflectoarelor.

Printre telenovelele pentru care este recunoscută se numără și “Marimar”, “Maria la del Barrio”, “Rosalinda”, “Maria Mercedes”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, a jucat și în filme care i-au adus success international, printre care “Mambo Café”, “Anastasia”, “La Guerra de los Pasteles”.

Sabrina, fiica Thaliei, împlinește frumoasa vârstă de 14 ani și este sărbătorită de mama ei pe rețelele de socializare, acolo unde internauții i-au transmis felicitări.

“Amor a la Mexicana” este unul dintre cele mai cunoscute albume ale vedetei, cel care a reușit să-i aducă acesteia cele mai multe premii din carieră. “Arrasando”, “El Sexto Sentido”, “En extasis”, sunt alte nume de albume pe care Thalia a reușit să le scoată de-a lungul carierei.

În articolul

Thalia își sărbătorește fiica. Sabrina împlinește frumoasa vârstă de 14 ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x