Thalía lansează un documentar în care își prezintă cariera de-a lungul timpului: Mixtape “El soundtrack de mi vida”. Este cel mai personal proiect al vedetei

Publicat pe 01.05.2023 la 12:53 Actualizat pe 01.05.2023 la 13:30

Thalía își uimește încă o dată fanii cu lansarea unui documentar în care își prezintă cariera de-a lungul timpului. Diva s-a întâlnit cu cei care o îndrăgesc în Times Square și a avut o conferință de presă despre cel mai recent proiect profesional.

Thalía poartă geacă de blugi și are părul desprins, ondulat

Thalía s-a întâlnit cu fanii în New York și a lansat un documentar în care își prezintă cariera de-a lungul timpului

Getty Images

Thalía este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din lume. Cu o carieră impresionantă, a reușit întotdeauna să se mențină pe cele mai bune locuri în topurile internaționale. Diva urmează să-și lanseze un documentar despre viața sa profesională. Mixtape: El soundtrack de mi vida are premiera pe 2 mai 2023 și vine cu 3 părți diferite.

Thalía s-a întâlnit cu fanii în New York pentru promovarea unui documentar aparte: Mixtape

Fanii vedetei se vor bucura încă o dată de o premieră. Thalía lansează documentarul în 3 părți pe care l-a denumit Mixtape: El soundtrack de mi vida. În parteneriat cu Paramount +, va avea premiera pe data de 2 mai în SUA și Canada. Pe data de 3 mai urmează să ajungă și în America Latină, Australia, UK, Italia, Franța, Germania, Austria. Această surpriză vine ca o completare a albumului Mixtape, lansat pe 28 aprilie de Sony Music. Thalía este producătorul executiv și creatorul documentarului. Aceasta îi va duce pe fani într-o călătorie spre descoperirea fundamentului care a dus la construirea carierei sale impresionante. Ca parte a proiectului său, artiști precum Charly Albery și Roco Pachukote și Kenia Os și Bruses vor apărea pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Acesta a fost cel mai personal proiect al meu. Acum patru ani, ideea și conceptul acestuia despre viața mea s-au născut în mintea și inima care m-au însoțit de fiecare în carieră. Acest documentar traversează toate etapele care mi-au influențat drumul și mi-au construit destinul. Am vorbit cu idolii meu, artiștii din spatele acestor melodii legendare care au marcat întregi generații.

Am mers la originea acestor compoziții și ca un fan absolut al acestor artiști, am avut onoarea să cânt alături de ei. Este un dar de neprețuit.”, a declarat vedeta pentru billboard.com. Documentarul promite să arate tuturor istoria muzicii latino “într-un fel atât de intim, așa cum nu a mai fost văzut până acum.”

Povestea proiectului Mixtape, un documentar marca Thalía

În cel mai recent proiect profesional, diva muzicii latino face o incursiune în istoria carierei sale și prezintă interviuri nemaiîntâlnite până acum. Thalía a fost întotdeauna un fan al talentului nemărginit și s-a arătat dispusă să-și țină fanii la curent în orice privință. Este invitată de onoare în cadrul Latin Women în cadrul evenimentului ce va avea loc pe 6 mai și difuzat de Telemundo pe 7 mai.

“Aceasta a fost o muncă plină de iubire pentru Thalía. Să retrăiască și să aducă la viață cele mai populare melodii ale sale din epoca ce a marcat o întreagă generație.”, a declarat producătorul executiv și soțul acesteia, Tommy Mottola. Lex Borrero și Santiago Zapata, producătorii executivi de la Nterain Studios au adăugat: “Să colaborezi cu oameni pe care îi admiri va fi mereu un vis devenit realitate. Mixtape este o combinație perfectă între musical și documentar, un alt exemplu al perfecțiunii Thaliei.”

Thalia’s Mixtape: El soundtrack de mi vida este produs de către MTV Entertainment Studios și Sony Music US Latin și Ntertain Studios. Producătorii executivi sunt Thalia și Tommy Mottola.

În articolul

Thalía lansează un documentar în care își prezintă cariera de-a lungul timpului: Mixtape “El soundtrack de mi vida”. Este cel mai personal proiect al vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x