Thalia nu mai joacă în telenovele. Artista a dezvăluit motivul real al deciziei

Publicat pe 13.10.2021 la 10:10 Actualizat pe 17.01.2022 la 15:56

Thalia, una dintre cele mai recunoscute artiste din lumea întreagă, a decis că nu va mai juca în telenovele. Frumoasa vedetă a dezvăluit motivul real pentru care a luat această decizie.

Thalia poartă o rochie portocalie și un colier auriu

Thalia în cadrul premiilor Lo Nuestro în 2013

Getty

Cine nu o cunoaște pe Thalia, vedeta care a jucat în cele mai celebre telenovele în anii ’90? A fost protagonistă în “Marimar, “Maria la del barrio”, “Maria Mercedes”, “Rosalinda” și multe altele. Publicul a iubit-o întotdeauna, și chiar și acum, la frumoasa vârstă de 50 de ani, Thalia nu se odihnește și încântă în continuare publicul cu prezența sa pe scenă.

Cu toate acestea, vedeta a luat o decizie care i-a surprins pe fanii din întreaga lume. Deși aceștia se așteptau ca actrița lor preferată să apară din nou pe micile ecrane, iată că Thalia a luat decizia de a renunța la telenovele.

În ultimii ani, Thalia s-a concentrat mai mult pe cariera muzicală și a reușit să aibă colaborări cu artiști importanți, astfel că planurile legate de telenovele au rămas pe locul doi.

Thalia nu va mai juca în telenovele

Milioane de fani se întreabă de ceva vreme de ce nu au mai văzut-o pe Thalia în telenovele, asta pentru că rolurile pe care le-a interpretat vor rămâne întotdeauna în memoria tuturor.

Pentru a ne da seama ce fel de rol ar prefera Thalia, am putea să vedem că vedeta a iubit cel mai mult personajul “Maria la del barrio”, asta pentru că, spune ea, a dat viață un femei “curajoase, îndrăzneață, care spune lucrurilor pe nume”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, fanii actriței nu sunt de acord și spun că cel mai bun personaj al Thaliei a fost “Marimar”.

“A fost foarte reală, foarte sinceră și plină de iubire. Oamenii au simțit de prima dată când au văzut-o și o simt și acum în era digitală. Îmi place.”, a adăugat Thalia.

Artista a dezvăluit motivul real al deciziei

Thalia, una dintre cele mai iubite vedete din lumea întreagă, încă sărbătorește după ce a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Acum câteva săptămâni, actrița și cântăreața și-a inaugurat premiul, atunci când a susținut și un concert cu o formație din Mexic.

“Am obținut o stea pe Hollywood Walk of Fame și este mai mult decât un câștig personal, este o recunoaștere a faptului că oamenii de pretutindeni muncesc pentru acest vis. Mă smt mândră și fericită alături de oamenii mei și pentru faptul că pot spune povești cu ajutorul muzicii. Vă mulțumesc pentru tot.”, a scris Thalia pe pagina personală de Instagram.

Printre toate motivele de sărbătoare, Thalia a mai avut un motiv de bucurie. Fiica ei, Sabrina Sakaë, a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. Aceasta i-a lăsat un mesaj emoționant micuței chiar pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii i-au scris de asemenea cuvinte frumoase.

Thalia are 18.4 milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează frecvent momente din viața personală, dar și din carieră.

În articolul

Thalia nu mai joacă în telenovele. Artista a dezvăluit motivul real al deciziei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x