Thalia, o artistă gurmandă. Imaginea cu diva latino a uimit pe toată lumea

Publicat pe 12.03.2022 la 21:00 Actualizat pe 12.03.2022 la 18:26

Thalia se numără printre artistele latino care au grijă de silueta lor în orice moment al zilei. Cu toate acestea, diva a fost surprinsă într-o fotografie inedită alături de un preparat delicios.

Thalia poartă o rochie de gală și are părul prins într-un coc imens

Thalia pe covorul roșu. 6 mai 2019

Profimedia Images

Thalia, una dintre cele mai iubite dive latino, este recunoscută pentru trupul său de invidiat și aparițiile incendiare de pe scenă și de pe micile ecrane. În orice ipostază s-ar afla, vedeta strălucește și este adorată de fanii de pretutindeni.

Deși nu își iese niciodată din rutina zilnică a unei vieți sănătoase, iată că în ultima postare din online, Thalia a fost surprinsă cu totul altfel. Artista se află într-o cofetărie, acolo de unde și-a achiziționat un produs extrem de dulce.

Thalia, o artistă gurmandă

În cea mai recentă postare de pe pagina personală de Instagram, Thalia apare lângă un produs de cofetărie ce pare a fi desertul preferat de ceva vreme. “Acest moment când stomacul îți mulțumește. Și voi? Nu vă sfiiți!”, a scris Thalia în dreptul postării. Peste 100 de mii de comentarii și sute de comentarii a primit diva latino din partea fanilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ce delicious”, “Cea mai frumoasă persoană din lume”, “Nu știu dacă să mănânc preparatul din imagine sau să o pup pe Thalia”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți. Thalia se numără printre cele mai iubite dive, atât actriță de telenovele, cât și cântăreață, vedeta a reușit întotdeauna să se facă iubită. Melodii de succes ascultate în toată lumea, telenovele difuzate în zeci de țări, așa arată o viață de succes.

Cu 18.8 milioane de fani doar pe pagina personală de Instagram, dar și peste 10 mii de postări, Thalia rămâne în continuare în topurile preferințelor telespectatorilor și internauților.

Thalia și Tommy Mottola și-au extins familia cu încă un membru

În 2021, Thalia și Tommy Mottola și-au anunțat fanii din online că familia lor s-a mărit cu încă un membru. Și nu pentru că cei doi îndrăgostiți au devenit din nou părinți, ci pentru că un câine a poposit în viața lor.

Un doberman în vârstă de trei luni pe nume Franchesca va rămâne pentru totdeauna în familia celor doi. Thalia l-a prezentat pe patruped fanilor de pe Instagram, iar comentariile și aprecierile nu au întârziat să apară. Artista a prezentat-o pe Franchesca celor care o apreciează și a lăsat câteva cuvinte în dreptul fotografiilor și filmulețelor.

“Ești nou nostru bebeluș”, “Hei, dragostea mea”, „Frankie”, a scris Thalia. Franchesca este al treilea animal care ajunge în casa vedetei, Thalia mai având un pomeranian pe nume Amorcita Love și un papagal pe nume Pikachu.

Thalia este recunoscută pentru dragostea sa pentru animale, deseori împărtășind momente adorabile alături de cele pe care le deține.

“În loc să ies la sfârșitul săptămânii, prefer să-mi petrec noaptea acasă cu prietenii mei blănoși și un film bun.”, a scris Thalia în 2021. Recent, vedeta a postat un videoclip cu papagalul Pikachu adormit pe genunchiul ei. Aceasta a scris în dreptul postării: “Îmi iubesc copilul cu pene. Este ora somnului pentru bebeluș.” Se pare că micuța pasăre are încredere în stăpâna lui, la fel cum și micuței Frankie începe să se obișnuiască cu familia Mottola.

Thalia și Tommy Mottola s-au cunoscut în urma unei întâlniri aranjate de un cuplu celebru.

În articolul

Thalia, o artistă gurmandă. Imaginea cu diva latino a uimit pe toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x