Thalía, prima actriță “gândită” pentru rolul principal în “La Usurpadora”. Motivul pentru care vedeta a respins proiectul

Publicat pe 25.04.2022 la 10:28 Actualizat pe 25.04.2022 la 10:27

La început, rolul principal din “La Usurpadora” a fost creat pentru Thalía. Cu toate acestea, vedeta a respins proiectul. Care a fost motivul.

Thalía se află pe covorul roșu, poartă o bluză fără mâneci, are părul prins într-o parte și zâmbește

Thalia în cadrul Billboard Latin Music Awards. 2005

Getty Images

Thalía a interpretat rolul principal în telenovela de succes “ María la del barrio”. Cu toate că în anii ’90 vedeta a primit nenumărate propuneri, aceasta a respins una dintre cele mai atractive oferte. Se pare că aceasta a fost prima actriță gândită special pentru rolul din “La Usurpadora” și nu Gabriela Spanic.

Cu toate acestea, îndrăgita vedeta a respins oferta și i-a făcut loc colegei sale de platou. Care a fost motivul real.

Thalía, prima actriță “gândită” pentru rolul principal în “La Usurpadora”

În anii ’90, telenovelele sud-americane au cucerit telespectatorii din întreaga lume. Producții precum ‘El privilegio de amar’ (1998), ‘María Mercedes’ (1992) și La Usurpadora (1998) au marcat cultura pop a vremurilor respective.

Gabriela Spanic a interpretat unul dintre cele mai iubite roluri ale sale, fiind în dublu rol și dând viață atât “Paolei”, cât și “Paulinei”. Cu toate acestea, vedeta care a fost “gândită” special pentru acest rol încă de la început a fost, de fapt, Thalía. Răspunsul vedetei i-a făcu pe producători să aleagă o altă artistă pentru a-și duce la capăt misiunea. Salvador Mejía, producătorul telenovelei, a vorbit într-un interviu recent despre motivul pentru care Thalía a respins rolul, în ciuda faptului că l-a găsit mai mult decât încântător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu am vorbit cu Thalía atunci. A fost prima persoană la care m-am gândit atunci când am creat acest personaj. I-a plăcut proiectul.”, a mărturisit Salvador Mejía, conform Univision.com. Cu toate acestea, Gabriela Spanic a fost cea care în cele din urmă i-a încântat pe telespectatori.

De-a lungul anilor, Thalía a interpretat unele dintre cele mai bune roluri ale sale printre care și cele din ‘ María Mercedes’ (1992) ‘ Marimar’ (1994) și ‘ María la del barrio’ (1995), însă a fost nevoită să respingă propunerea “La Usurpadora”.

“În acea perioadă se afla într-un turneu în toată America Latină, erau anunțate concerte, nu putea să accepte.”, a completat Salvador Mejía.

Motivul pentru care Thalía nu revine pe micile ecrane

Cu toate că fanii sunt curioși să o vadă din nou pe Thalía pe micile ecrane, vedeta a mărturisit care este motivul real pentru care nu se reîntoarce pe platourile de filmare.

“Aștept personajul care să mă scoată din zona de confort, dar până acum nu s-a întâmplat.”, a mărturisit vedeta. Thalía este căsătorită cu Tommy Mottola încă din anul 2000, iar activitatea sa pe rețelele sociale a devenit din ce în ce mai proeminentă. Aceasta are peste 18 milioane de fani din întreaga lume și este îndrăgită pretutindeni.

Cu toate că postează deseori fotografii și filmulețe din viața personală, Thalía a știut întotdeauna să-și țină copiii departe de expunerea socială. De asemenea, vedeta a fost întotdeauna ținta polemicilor cu sora sa, Laura Zapata. Cu toate că sunt cunoscute în toată lumea, cele două au avut o relație dificilă de-a lungul timpului.

Cea mai recentă dispută a fost legată de ziua de naștere a bunicii celor două vedete, Eva Mange. Aceasta a împlinit onorabilă vârstă de 104 ani chiar la începutul lui 2022, însă Thalía a fost acuzată în mediul online chiar de sora sa.

În articolul

Thalía, prima actriță “gândită” pentru rolul principal în “La Usurpadora”. Motivul pentru care vedeta a respins proiectul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x