Thalia recreează aparițiile sale iconice din urmă cu aproximativ 15 ani. Artista pare că a oprit timpul în loc

Publicat pe 19.05.2021 la 20:29 Actualizat pe 19.05.2021 la 21:15

Thalia, una dintre cele mai îndrăgite artiste la nivel internațional, a recreat unele dintre cele mai spectaculaose apariții ale sale din urmă cu aproximativ 15 ani. Timpul pare că a stat în loc pentru ea.

Thalia

Profimedia

Thalia și-a surprins admiratorii cu o serie de poze în care apare îmbrăcată exact așa cum era pe paginile revistelor. Aceasta nu s-a schimbat deloc la vârsta de 49 de ani, ba mai mult arată impecabil și pare că orologiul timpului nu și-a mai mișcat acele.

Cu un chip veșnic tânăr, lipsit de riduri și un trup sculptat, artista impresionează pe rețelele de socializare. Cântăreața mexicană Thalia este una dintre cele mai sexi actrițe latino. Aceasta este renumită la nivel mondial datorită rolurilor din serialele celebre, precum Sărmana Maria, Rosalinda și Maria Mercedes.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Thalia a devenit o figură cunoscută după ce a făcut parte din mai multe seriale fenomen de-a lungul timpului, dedicându-se mai apoi total carierei muzicale. Artista și-a făcut un renume și a ajuns să fie admirată pe întreg mapamondul.

Povestea de dragoste a Thaliei cu Tommy Mottola, bărbatul în vârstă de 71 de ani

Thalia se află într-o relație cu cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani – o poveste de dragoste ce a stârnit controverse, din cauza diferenței de vârstă de aproximativ 22 de ani.

În interviuri date de-a lungul anilor, Thalia s-a apărat de acuzațiile potrivit cărora s-a căsătorit cu Tommy Mottola din interese financiare: „Aveam bani și înainte! Călătoream cu avioane private și înainte! Nu m-a îmbogățit el. Eram deja celebră când l-am cunoscut. Ne-am căsătorit din iubire”, a spus ea.

“L-am cunoscut în New York la o întâlnire organizată de Gloria și Emilio Estefan,” a declarat Thalia în cadrul emisiunii Latin Music Queens.

În articolul

Thalia recreează aparițiile sale iconice din urmă cu 15 ani. Artista pare că a oprit timpul în loc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cum a reacţionat cel care a preluat şefia clanului Corduneanu, după înmormântarea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x