Thalia rescrie moda cu o ținută excentrică. Fanii au observat un detaliu frapant

Publicat pe 16.01.2024 la 18:23 Actualizat pe 16.01.2024 la 21:54

Thalia este una dintre cele mai îndrăgite artiste și actrițe cunoscute la nivel internațional. Aceasta a făcut furori încă de tânără când și-a făcut apariția în lumina reflectoarelor. De atunci, pas cu pas ea a devenit o legendă și un icon al lumii latino. Cum a surprins recent.

Thalia

Gettyimages.com

Thalia, “Regina telenovelelor”, a atras atenția cu o nouă apariție specială. Ținta pe care a îmbrăcat-o a primit mii de compliemnte din partea fanilor de pretutindeni.

Diva s-a făcut remarcat în cele mai spumoase telenovele și ulterior și-a construit un imperiu din muzică și nu s-a oprit nici în prezent, ea având numeroase producții muzicale cu diferiți artiști moderni. Nu doar talentul său a scos-o în față, ci și frumusețea pe care o are.

Thalia, apariție tinerească în cel mai recent pictorial

Artista internațională se laudă cu o formă fizică de invidiat și este clar pentru toată lumea. Acesta nu se sfiește să-și arate trupul în toată splendoarea și să îmbrace ținute care să-i pună în evidență personalitatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Thalia a devenit cunoscută la doar 19 ani. Cariera sa muzicală a început în anul 1980, când a participat la un festival de muzică alături de grupul de copii „Pac-Man”, iar de atunci ea nu s-a mai desprins de pasiunea sa primordială.

A intrat în teatru și acolo a lăsat o amprentă adâncă, iar când spui Thalia, spui fără doar și poate un artist complet pe toate planurile.

La doar 19 ani a pus cărămidă peste cărămidă pentru visul său, astfel că în ianuarie, 1990 Thalía s-a mutat în S.U.A. pentru o perioadă de un an, având ca scop studiul limbii engleze, dar și lecțiile de canto.

În articolul

Thalia rescrie moda cu o ținută excentrică. Fanii au observat un detaliu frapant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x