Thalia se distrează ca o adolescentă pe iaht, acoperită doar de o plasă transparentă. Imaginile de senzație

Publicat pe 26.11.2021 la 16:57 Actualizat pe 26.11.2021 la 17:30

Thalia a dat frâu liber imaginației și nu a mai ținut cont de nimic la aniversarea prietenei sale. Artista, dans energic în bikini, acoperită doar de o plasă transparentă.

Thalia

Getty

Este fără doar și poate o femeie frumoasă, denumită în trecut “regina telenovelelor”, iar acum încă nu vrea să se desprindă de aceste etichete. Face senzație la orice apariție și demonstrează că vârsta este doar un număr și că nimic nu o poate împiedica să trăiască așa cum își dorește.

Imagini cu Thalia în costum de baie, pe iaht

De curând, Thalia s-a bucurat de o relaxare binemeritată pe iaht cu ocazia zile de naștere a unei dragi prietene ale sale. Aceasta s-a distrat din plin împreună cu alte două prietene.

Muzica a răsunat în boxe la maximum, iar ele au făcut spectacol în bikini. Imaginile au fost transmise în mediul online, acolo unde fanii s-au putut bucura de o priveliște superbă.

Thalia arată impecabil în bikini și special a ales o plasă transaprentă, care o pune mult mai bine în evidență. Exact ca o adolescentă aceasta se distrează, iar admiratorii au fost uimiți de forma sa fizică.

Citește și: Thalia, îmbrăcată în corset cu dantelă și portjartiere. Cum arată artista la 50 de ani într-o ținută îndrăzneață

Thalia nu a mai jucat în telenovele. Artista a dezvăluit motivul real al deciziei

Cine nu o cunoaște pe Thalia, vedeta care a jucat în cele mai celebre telenovele în anii ’90? A fost protagonistă în “Marimar, “Maria la del barrio”, “Maria Mercedes”, “Rosalinda” și multe altele. Publicul a iubit-o întotdeauna, și chiar și acum, la frumoasa vârstă de 50 de ani, Thalia nu se odihnește și încântă în continuare publicul cu prezența sa pe scenă.

Cu toate acestea, vedeta a luat o decizie care i-a surprins pe fanii din întreaga lume. Deși aceștia se așteptau ca actrița lor preferată să apară din nou pe micile ecrane, iată că Thalia a luat decizia de a renunța la telenovele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Thalia, una dintre cele mai iubite vedete din lumea întreagă, încă sărbătorește după ce a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Acum câteva săptămâni, actrița și cântăreața și-a inaugurat premiul, atunci când a susținut și un concert cu o formație din Mexic.

“Am obținut o stea pe Hollywood Walk of Fame și este mai mult decât un câștig personal, este o recunoaștere a faptului că oamenii de pretutindeni muncesc pentru acest vis. Mă smt mândră și fericită alături de oamenii mei și pentru faptul că pot spune povești cu ajutorul muzicii. Vă mulțumesc pentru tot.”, a scris Thalia pe pagina personală de Instagram.

Printre toate motivele de sărbătoare, Thalia a mai avut un motiv de bucurie. Fiica ei, Sabrina Sakaë, a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani. Aceasta i-a lăsat un mesaj emoționant micuței chiar pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii i-au scris de asemenea cuvinte frumoase.

În articolul

Thalia se distrează ca o adolescentă pe iaht, acoperită doar de o plasă transparentă. Imaginile de senzație

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x