Thalia și Tommy Mottola au împlinit 22 de ani de căsnicie. Imagini de poveste de la nunta celor doi

Publicat pe 06.12.2022 la 17:57 Actualizat pe 06.12.2022 la 21:31

Thalia și Tommy Mottola au sărbătorit 22 de ani de căsnicie! Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la nivel internațional, dar asupra căruia au planat desori controverse din cauza diferenței de vârstă dintre cei doi, care de altfel nu a reprezentat un blocaj în mariajul lor. Ce imagini a postat Thalia de la nunta pe care a avut o cu bărbatul vieții sale.

Thalia și Tommy Mottola

Getty

Thalia supranumită și "Regina telenovelelor" trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de afaceristul și impresarul Tommy Mottola. Cei doi se cunosc încă de când Thalia era extrem de tânără și făcea primii pași în carieră.

De atunci destinele lor s-au unit și au ajuns să formeze un cuplu imbatabil, care se bucură în prezent de succes, dragoste și de o familie minunată, crescând împreună doi copii.

Thalia și Tommy Mottola celebrează 22 de ani de căsnicie. Ce imagini a publicat vedeta

Thalia și soțul ei, Tommy Mottola, au doi copii împreună: o fiică, Sabrina Sakaë Mottola Sodi, în vârstă de 12 ani, și un fiu, Matthew Alejandro Mottola Sodi, în vârstă de 9 ani.

Thalia trăiește o poveste de dragoste incredibilă cu magnatul Tommy Mottola, în vârstă de 71 de ani – o poveste ce a stârnit controverse, din cauza diferenței de vârstă de aproximativ 22 de ani.

Thalia a publicat imagini de la nunta cu soțul său și a i-a transmis acestuia un mesaj înduioșător: "La mulți ani iubirea mea @tommymottola! ️️️ 22 de ani de dragoste și complicitate. Iubirea mea, te iubesc profund, te admir, iti sarbatoresc viata. Iubesc felul tău de a fi, inepuizabil, creativ, de neoprit. Iubesc angajamentul tău față de familia noastră, dragostea ta pentru mine Dumnezeu sa te binecuvanteze iubirea mea si inca multi ani de fericire! La multi ani, iubirea mea", a scris Thalia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Thalía dezminte criticile aduse pe internet către celebra Shakira. Cum se apără protagonista din “Marimar”

În interviuri date de-a lungul anilor, Thalia s-a apărat de acuzațiile potrivit cărora s-a căsătorit cu Tommy Mottola din interese financiare: „Aveam bani și înainte! Călătoream cu avioane private și înainte! Nu m-a îmbogățit el. Eram deja celebră când l-am cunoscut. Ne-am căsătorit din iubire”, a spus ea.

În articolul

Thalia și Tommy Mottola au împlinit 22 de ani de căsnicie. Imagini de poveste de la nunta celor doi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x