Thalia și-a împodobit casa de sărbători. Cum arată bradul de Crăciun al vedetei

Publicat pe 10.12.2021 la 12:27 Actualizat pe 10.12.2021 la 12:55

Thalia a revenit pe rețelele de socializare mai entuziasmată ca oricând. Vedeta și-a împodobit casa de sărbători și le-a arătat fanilor cum arată bradul ei de Crăciun.

Thalia poartă o rochie cu paiete și are părul coafat într-o parte. Vedeta zâmbește

Thalia în cadrul Latin Recording Academy în 2019

Getty Images

Mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun, așa că celebritățile încep deja să își decoreze casele în spiritul sărbătorilor. Thalia nu face excepție, așa că artista le-a arătat tuturor fanilor de pe rețelele de socializare cum și-a împodobit locuința.

După ce i-a făcut o vizită prietenei sale Lili Estefan, Thalia și-a dorit să-și împodobească locuința într-un stil propriu, dar la fel de festiv.

Fanii artistei știu deja că decembrie este luna favorită a vedetei, așa că nu este de mirare faptul că Thalia și-a adus deja bradul de Crăciun și decorațiunile specifice.

Thalia și-a împodobit casa de sărbători

Se știe deja că în 2019, Thalia a avut brad de Crăciun imediat după Halloween, astfel că a vrut cu orice preț să grăbească această sărbătoare în preajma căreia se arată foarte entuziasmată.

Anul acesta, vedeta a fost mai distantă față de publicul din online, nu pentru că nu și-a dorit să arate același entuziasm, ci pentru că acuza dureri de spate de foarte multă vreme. Cu toate acestea, și-a făcut curaj să posteze un videoclip în care dansează și le arată tuturor cum și-a prgătit casa de sărbătoare.

Deși nu și-a revenit complet, Thalia a vrut să-și surprindă fanii cu decorațiuni inedite de Crăciun, dar și cu un brad pe care îl adoră. Primul videoclip pe care vedeta l-a urcat pe contul personal de Instagram după ce a declarat că suferă de dureri de spate, a fost făcut într-un stil comic, în stilul vedetei. Acolo se vede doar un Moș Crăciun care urcă și coboară pe frânghie, în timp ce Thalia se arată mai mult decât bucuroasă că se apropie sărbătorile de iarnă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aș vrea să văd decorațiunile puse în copac.”, cântă vedeta pe contul personal de Tik-Tok.

Următorul videoclip al cântăreței o arată pe aceasta într-un look cu totul deosebit, de sărbătoare. Thalia poartă pe cap o coroniță plină de flori și accesorii metalice. Această idee i-a încântat pe fanii de pe Instagram care i-au comentat: „frumoasă”, “divină”, “minunată”.

Într-un final, cel mai așteptat videoclip postat de vedetă a fost cel în care le-a arătat fanilor bradul de Crăciun. Thalia apare dansând pe melodia “Feliz Navidad” și este îmbrăcată în pijamale. La final, aceasta iese din cadru și lasă în prim-plan doar bradul de Crăciun. Chiar ea și-a aplaudat decorațiunile de sărbători de care este foarte mândră.

Thalia a lipsit din online din cauza problemelor de sănătate

Acum ceva timp, fanii au ținut cont de lipsa vedetei lor preferate din online. Se pare că Thalia nu a vrut să-și lase publicul să aștepte, așa că le-a explicat motivul absenței.

Din cauza unor dureri în zona lombară, Thalia nu a mai putut face mișcări normale, cum ar fi mersul sau dormitul, așa că a trebuit o bună perioadă de timp să aibă grijă de sănătatea ei. Thalia se numără printre vedetele care postează în fiecare moment al zilei pe rețelele sociale, astfel că lipsa pe care au îndurat-o fanii a fost pusă sub semnul întrebării.

Cu toate acestea, Thalia i-a liniștit pe toți.

În articolul

Thalia și-a împodobit casa de sărbători. Cum arată bradul de Crăciun al vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x