Thalía și-a sărbătorit fiul în vârstă de 13 ani. Diva a publicat mai multe imagini emoționante cu Matthew în mediul online

Publicat pe 26.06.2024 la 10:12 Actualizat pe 26.06.2024 la 10:45

Artista a celebrat ziua de naștere a fiului său cu fotografii inedite din copilăria lui Matthew. De asemenea, a lăsat un mesaj extrem de emoționant pe pagina de socializare.

artistă pe scenă

Thalía și-a sărbătorit fiul în vârstă de 13 ani

Getty Images

Familia Mottola Sodi se află ântr-o perioadă de sărbătoare intensă. Fructul iubirii dintre Thalia și producătorul Tommy Mottola, tânărul Matthew a împlinit recent 13 ani pe 25 iunie 2024. Mama sa celebră a ținut să-l sărbătorească și în mediul online, chiar dacă de cele mai multe ori este discretă cu viața personală.

Thalía și-a sărbătorit fiul în vârstă de 13 ani

Pe propria pagina de instagram, artista a lăsat câteva cuvinte emoționante și mai multe fotografii realizate în copilăria lui Matthew. Nu știm cum arată băiatul în prezent, asta pentru că mama sa celebră ține întotdeauna să rămână discretă în ceea ce privește viața copiilor săi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Fiul meu, astăzi de transformi într-un adolescent. Acum 13 ani te-am primit în brațele mele și mi-ai umplut viața cu iluzii, cu căldura ta și frumoasa ta prezență. Astăzi mă umpli de iubire și de mândrie. Te-ai transformat într-un bărbățel foarte drăgăstos, amuzant și inteligent.

Citește și: Thalía și actorul Jaime Camil au format un cuplu. Care a fost motivul pentru care s-au despărțit

Dumnezeu să te țină în palma lui și să te binecuvânteze azi și mereu, fiul meu. Îmi aduci foarte multă fericire în viață și mult scop. Te iubesc! Astăzi în mulțumesc domnului că mi-a permis să fiu mama sa în această experiență numită viață. La mulți ani, Mateo Alejandro! Multă sănătate, multă fericire și multe zâmbete în acest an de viață.”, a scris artista în mediul online. Una dintre cele mai recente fotografii cu tânărul Matthew a fost împărtășită tot pe rețelele sociale.

Thalia este una dintre cele mai recunoscute artiste din lume. Are peste 21 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 10 mii de fotografii și filmulețe. În ceea ce-l privește pe Matthew Alejandro, acesta a trăit de-a lungul vieții departe de luminile reflectoarelor. Din când în când, acesta este văzut alături de părinți și astfel se poate observa asemănarea cu diva.

Când a devenit Thalia mamă pentru a doua oară

Reamintim faptul că Matthew Alejandro s-a născut în iunie 2011, la doar o lună de la moartea mamei artistei, Yolanda Miranda. În 2015, interpreta piesei Amor a la mexicana a povestit cum venirea pe lume a fiului său a ajutat-o să depășească tristețea.

Citește și: Thalía a revenit pe scenă cu premiera albumului A mucha honra. Artista a prezentat Latin American Music Awards 2024 alături de alte vedete

“A fost o binecuvântare, a fost o chestie atât de impresionantă. El a venit să fie acest gladiator, îl văd ca pe acea forță și energie care mă ridică încă de când s-a născut. Atunci când mama mea a murit, la o lună înainte ca el să se nască, cred că el a dus cea mai grea bătălie în pântecele meu.”, a dezvăluit vedeta. A subliniat că ultima lună de sarcină a fost cea mai dificilă din viața sa.

„El a înfruntat pierderea, moartea, durerea, abandonul încă din pântecele mele. De acolo el a înțeles că trebuie să iasă și să fie un gladiator. E un suflet luptător care a venit să mă salveze.”, a mărturisit vedeta despre fiul său atunci când Matthew avea doar 4 ani, arată hola.com. Chiar dacă vorbește rareori despre copiii săi, continuă să aibă o legătură puternică cu aceștia.

În articolul

Thalía și-a sărbătorit fiul în vârstă de 13 ani. Diva a publicat mai multe imagini emoționante cu Matthew în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 iulie 2024. Balanțele au probleme cu banii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Subiecte Bac 2024 - Geografie. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a 12-a la punctul III
a1.ro
Moment jenant pentru o cântăreață celebră. A fost dată afară din benzinărie din cauza ținutei sale
HelloTaste.ro
Tartă cu mix de fructe și cremă de mascarpone cu vanilie
Catine
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
useit.ro
Insula europeană care a devenit „zonă fără telefoane”. De ce nu sunt permise smartphone-urile acolo
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani pe care l-au şocat aroganţa şi snobismul românilor a anunţat cât va investi în ţara noastră!
MediCOOL
Efectele practicării tenisului asupra sănătății. Cum te poate ajuta acest sport
Spynews
Bacalaureat 2024. Subiectele la proba la alegere a profilului. Ce exerciții au avut de rezolvat candidații
DeParinti
Când poți să-i oferi copilului tău alune. Sfaturi simple și utile despre diversificare
MediCOOL
Detoxifierea colonului. Este posibilă curățarea colonului? Care sunt soluțiile recomandate
HelloTaste
Înghețată de lămâie. Una dintre cele mai aromate rețete de vară
x