Thalía surprinde cu silueta sa în costum de baie la 51 de ani. Vedeta a fost atât criticată cât și lăudată în cel mai nou filmuleț din mediul online

Publicat pe 19.07.2023 la 11:36 Actualizat pe 19.07.2023 la 12:28

Thalía demonstrează încă o dată că timpul a rămas în loc pentru ea. În cel mai recent videoclip publicat pe internet, vedeta își arată silueta de viespe într-un costum de baie din două piese.

Thalía poartă o bluză colorată cu umăr gol

Thalía surprinde cu silueta sa în costum de baie la 51 de ani

Getty Images

Mereu s-a vehiculat că în tinerețea sa cântăreața mexicană a ținut să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru a-și scoate coastele, lucru pe care întotdeauna l-a negat. În prezent, câteva imagini apărute pe pagina personală de socializare au uimit fanii.

Thalía surprinde cu silueta sa în costum de baie la 51 de ani

Cu fiecare ocazie, vedeta a luat în râs comentariile care s-au spus despre ea în mediul online. În videoclipul piesei Arrasando, vedeta apare cu abdomenul la vedere, astfel că se pot observa mici diferențe în ceea ce privește silueta sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ba că m-am îngrășat, ba că am slăbit, ba că n-am coaste, acum am răspuns pentru orice lucru.”, a reacționat Thalía în anii 2000 în ceea ce privește tema piesei Arrasando, atunci când zvonurile legate de silueta sa au continuat. Îmbrăcată într-un costum de baie roz, din nouă piese, așa apare diva în cel mai recent videoclip din mediul online.

Și-a lăsat părul desprins și poartă ochelari de soare, iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară. A primit peste 11 mii de răspunsuri la ultima postare, iar fanii au criticat-o, dar au și lăudat-o pentru silueta sa.

“Spectaculos”, “Corp mai frumos ca al oricărei fetițe”, „Disciplina se observă”, “Zeiță”, “Să-mi explice cineva, tânără de 24 de ani”, “Divină”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Thalía se află în plină promovare a primului său documentar “Thalia’s Mixtape”. Are peste 20 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 10 mii de fotografii și filmulețe. Nu a renunțat niciodată la cariera sa de artistă și acest lucru se poate observa cu ochiul liber din toate postările pe care pe promovează pe rețelele sociale. Este căsătorită cu Tommy Mottola încă din 2000 și împreună au doi copii, o fetiță și un băiețel.

Mesajul pe care Thalía l-a transmis către soțul său, Tommy Mottola

Diva a ținut să-i transmită partenereului său un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere. Magnatul a împlinit 75 de ani, iar Thalía a publicat un videoclip pe pagina personală de Instagram cu această ocazia. A mărturisit că este o adevărată inspirație pentru ea și că își dorește să aibă viață plină de iubire și frumusețe.

“La mulți ani frumosului meu soț! Tu meriți toate binecuvântările, toată fericirea, toată iubirea din lumea. Dumnezeu să te binecuvânteze, dragul meu. Ești o adevărată inspirație, un tată minunat, un partener incredibil și un geniu incomparabil. Sper ca acest an să-ți fie plin cu sănătate, zâmbete, îmbrățișări și dragoste în numele lui Iisus. Te iubesc, iubirea mea! La mulți ani, celui mai frumos!”, a scris vedeta pe pagina sa personală.

La scurtă vreme, Tommy Mottola i-a răspuns mesajului și nu s-a sfiit să-i scrie câteva cuvinte care au emoționat cu adevărat fanii.

“Ești dragostea în lumina vieții mele și în fiecare zi strălucești și mai tare. Te iubesc mereu și pentru totdeauna, îngerul meu frumos.”, a scris acesta. Cu toate că au avut mai multe zvonurile în legătură cu separarea, cei doi rămân în continuare împreună.

În articolul

Thalía surprinde cu silueta sa în costum de baie la 51 de ani. Vedeta a fost atât criticată cât și lăudată în cel mai nou filmuleț din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x