Thylane Blondeau a publicat o fotografie cu iubitul său. Modelul care la doar 5 ani a primit titlul de “cea mai frumoasă fetiță din lume” afișează în public gesturi tandre

Publicat pe 02.11.2022 la 18:26 Actualizat pe 02.11.2022 la 19:24

Thylane Blondeau trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Benjamin Attal, bărbatul alături de care s-a logodit în luna octombrie a anului 2021. Modelul care la doar 5 ani a primit titlul de “cea mai frumoasă fetiță din lume” afișează în public gesturi tandre. Ultima imagine publicată îi portretizează pe cei doi în intimitatea casei.

Thylane Blondeau

Getty

Thylane Blondeau, ajunsă la vârsta de 21 de ani, se bucură de un real succes pe plan internațional. Acesta a ajuns un star încă de la vârsta de 5 ani, când a fost declarată “cea mai frumoasă fetiță din lume”, astăzi și-a păstrat candoarea de altădată și trăsăturile care au făcut-o celebră și continuă să impresioneze în întreaga lume.

La doar 20 de ani, tânăra a făcut un pas important în plan personal. Ea și Benjamin Attal formează oficial un cuplu după ce s-au logodit. Acesta publică rar fotografii cu partenerul său de viață și preferă discreția în schimbul afișării relației de iubire. Cele mai multe fotografii cu cei doi din presă sunt făcute de paparazzi, care i-au surprins în ipostaze tandre la plajă, de cele mai multe ori.

Thylane Blondeau a publicat o poză în care afișează gesturi de tandrețe față de logodnicul său, Benjamin Attal

Modelul a decis că poveste ei de iubire trebuie să treacă la nivelul următor, iar anunțul logodnei a fost făcut prin intermediul rețelelor de socializare. Vedeta a mai făcut încă un pas notabil, a început să publice tot mai des fotografii cu partenerul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Thylane Blondeau, cea mai “frumoasă fetiță” din lume a fost văzută încă de mică aranjata ca o păpușă, însa la maturitate a renunțat la orice artificiu. Cum arată cand nu intra pe mâna stiliștilor

Thylane Blondeau s-a născut în anul 2001 și și-a început cariera de model când avea numai 4 ani, ajutată de părinții săi care erau deja celebri. La doar câțiva anișori, ea a defilat pe catwalk pentru Jean Paul Gaultier, un mare nume în lumea modei, care a lăsat o amprentă adâncă în materie de fashion, considerat fiind un “gigant” al timpurilor.

Pe vremea când avea doar șase ani, Thylane Blondeau era un star internațional, ea apărând în lumea spumoasă a showbiz-ului pe când avea doar patru anișori. Chipul său putea fi văzut de milioane de oameni pe coperțile revistelor, dar și pe marile scene unde blonduța apărea alături de alte fetițe ale generației sale, la prezentări de modă.

În articolul

Thylane Blondeau a publicat o fotografie cu iubitul său. Modelul care la doar 5 ani a primit titlul de “cea mai frumoasă fetiță din lume” afișează în public gesturi tandre

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x