Ținuta all-black purtată de Özge Yağız. Actrița din “Jurământul” este de o frumusețe răpitoare

Publicat pe 24.03.2022 la 11:00 Actualizat pe 24.03.2022 la 10:58

Özge Yağız din “Jurământul” a reușit să-și uimească fanii cu noua apariție pe rețelele sociale. Vedeta a purtat o ținută all-black și a reușit să iasă din zona de confort.

Ozge Yagız poartă o bluză verde și are părul desprins și ondulat

Ozge Yagız din "Jurământul" este de o frumusețe răpitoare

Happy Channel

Özge Yağız este una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia la momentul actual, fiind în lumina reflectoarelor și datorită relației de iubire pe care o are cu Gokberk Demirci.

Protagonista serialului “Jurământul” reușește de fiecare dată să impresioneze audiența cu ținutele pe care le poartă, dar și cu ajutorul personajelor pe care le interpretează. Recent, aceasta a purtat o ținută all-black care i-a uimit pe fanii de pretutindeni.

Özge Yagiz și Gokberk Demirci trăiesc o frumoasă poveste de iubire, însă pasiunea s-a aprins de când cei doi jucau împreună. Încă din primăvara lui 2020, cei doi au recunoscut că se iubesc și își doresc o familie mare și frumoasă.

Özge Yağız din “Jurământul” a purtat o ținută all-black

Özge Yagiz, frumoasa actriță din “Jurământul”, a îmbrăcat o ținută all-black, lejeră și a postat fotografiile pe contul personal de Instagram. Iubita lui Gokberk Demirci poartă colanți negri de sport, un sutien negru, dar și o cămașă de noapte, tot neagră.

Özge Yagiz are părul desprins și este machiată lejer, astfel că fanii pot vedea cum trăiește actrița atunci când nu se află pe platourile de filmare. Aceasta și-a pus în valoare trăsăturile feței optând pentru părul drept de această dată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Actrița are doar 23 de ani și este abia la începutul carierei, dar se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori să aibă. Özge Yağız, Reyhan din “Jurământul”, s-a născut pe data 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventă a Universității Başkent, acolo unde a studiat științele comunicării.

Deși și-a început cariera în 2017, Özge Yagiz a primit deja nenumărate oferte din partea producătorilor de seriale turcești. De asemenea, aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și reușește întotdeauna să-și uimească fanii cu postările sale.

Citește și: Cât de mult se potrivesc Ozge Yagiz și Gokberk Demirci din punct de vedere astrologic. Ce spune horoscopul despre compatibilitatea dintre cei doi

Frumoasa Özge Yağız a impresionat de nenumărate ori cu ajutorul siluetei de invidiat, dar nu acesta este cel mai important lucru în imaginea actriței, ci stilul vestimentar și coafura inconfundabilă.

Özge Yagiz, atunci când nu se află pe platourile de filmare

Chiar dacă muncește foarte mult și reușește să fie o prezență activă în online, Özge Yağız nu se sfiește și le arată tuturor cum se desfășoară o zi obișnuită din viața ei.

Se poate astfel observa cu ușurință faptul că vârsta fragedă a vedetei și-a pus amprenta pe alegerile stilistice ale acesteia. Özge Yağız se îmbracă întotdeauna în ținute sexy, care să-i scoată în evidență formele de invidiat, dar optează și pentru haine mai lejere atunci când se află în timpul liber.

Citește și: Özge Yağız, prima fotografie din noul an. Cum arată frumoasa actriță din “Jurământul”

Astfel, pentru prima oară Özge Yağız a apărut în pijamale pe rețelele sociale. Cei 2 milioane de fani nu au întârziat să o copleșească cu aprecieri și comentarii, astfel că peste 400 de mii de internauți au iubit cu adevărat fotografia vedetei. Cu toate că actrița este iubită de fani de pretutindeni, toată lumea spera ca aceasta să apară cât mai curând într-o altă ipostază alături de iubitul ei.

În articolul

Ținuta all-black purtată de Özge Yağız. Actrița din “Jurământul” este de o frumusețe răpitoare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x