Ținuta pe care Gabriela Spanic are curajul să o poarte la 49 de ani. Cum s-a afișat actrița în mediul online

Publicat pe 31.03.2023 la 18:00 Actualizat pe 31.03.2023 la 18:22

Ținuta pe care Gabriela Spanic are curajul să o poarte la 49 de ani. Cum s-a afișat actrița în mediul online.

Gabriela Spanic are părul scurt, bobo

Ținuta pe care Gabriela Spanic are curajul să o poarte la 49 de ani

Profimedia Images

Gabriela Spanic este una dintre cele mai apreciate vedete de telenovele. La 49 de ani se poate mândri cu o carieră de invidiat. Cel mai cunoscut rol al său este cel din “La usurpadora”, acolo unde a jucat personaj dublu Paola/Paulina.

Ținuta pe care Gabriela Spanic are curajul să o poarte la 49 de ani

Născută pe 10 decembrie 1973 sub numele de Gabriela Elena Španić Utrera, este cunoscută tuturor ca Gabriela Spanic. Este o actriță și cântăreață de origine venezueleană ce și-a câștigat dreptul de a fi încoronată drept Miss Venezuela în 1992. Astfel și-a lansat cariera de actriță, iar în 1994 avea deja primul lor de protagonistă în producția Como tu ninguna. A fost difuzată timp de doi ani, fiind una dintre cele mai lungi telenovele la acea vreme.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a jucat în Todo por tu amor în 1997, Gabriela Spanic s-a mutat în Mexic pentru a-și continua cariera și a interpreta rolul care a făcut-o celebră în La Usurpadora. Telenovela a fost transmisă în peste 125 de țări.

În anul 2000, Gabriela Spanic a prezentat OTI Festival în ultima sa ediție din Acapulco. Printre telenovelele în care a mai jucat se numără La intrusa, La venganza și Tierra de pasiones. A câștigat premiul Orquidea Award în 2005 pentru traiectoria sa. Pe rețelele sociale este la fel de apreciată, având peste 2 milioane de fani pe contul personal de Instagram. În cea mai recentă dintre imagini apare îmbrăcată în pantaloni negri, dar și o cămașă albă care îi scoate în evidență bustul.

Gabriela Spanic a vizitat și țara noastră, având o interacțiune cu Lucian Viziru. Cei doi s-au reîntâlnit într-o conversație online după mai bine de 10 ani. Tatăl său a fost Casimiro Spanic și mama venezueleană Norma Utrera. Are o soră geamănă, Daniela Spanic, o soră mică Patricia și un frate, Antonio.

Cariera actriței Gabriela Spanic

Gabriela Spanic și-a construit de-a lungul timpului o carieră de invidiat, fiind printre cele mai frumoase vedete din telenovele.

“Bună, îngerii mei! Sunt foarte fericită să anunț că “La usurpadora”, una dintre cele mai de succes telenovele din cariera mea, va ajunge în septembrie anul acesta pe una dintre cele mai mari platforme de streaming din America Latină, Globoplay. Telenovela va fi difuzată pentru prima oară în Brazilia. În La usurpadora am jucat rolul gemenelor cu personalități diferite și cu povești de viață pe care le-am iubit foarte mult, Paola și Paulina. Sunt sigură că o să iubiți întâlnirea cu gemenele Virginia și Vanessa.”, a scris Gabriela Spanic.

După 25 de ani de la premieră, “La Usurpadora” ajunge și în Brazilia pentru prima oară. Gabriela Spanic a ținut să le transmită tuturor faptul că este încântată de acest nou început pentru fanii săi. Vedeta joacă într-o nouă producție inedită.

“Bună, îngerii mei! Astăzi vă aduc o parte din caracterizarea personajului meu din seria Amores que engañan! Voi fi în primul episod al celui de-al doilea sezon! Fii cu ochii pe rețelele mele de socializare! Sunt multe surprize! Vă iubesc! Total!”, a transmis actrița.

În articolul

Ținuta pe care Gabriela Spanic are curajul să o poarte la 49 de ani. Cum s-a afișat actrița în mediul online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x