Toată lumea o știe pe Jennifer Lopez în haine cât mai decupate, dar când iese pe stradă pare că se camuflează. Cum arată într-o zi obișnuită

Publicat pe 24.01.2022 la 17:52 Actualizat pe 24.01.2022 la 20:01

Jennifer Lopez este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante, face spectacol cu formele sale voluptoase când apare pe scene și pe ecrane, dar într-o zi obișnuită preferă hainele simple și lejere. Cum arată la plimbare artista internațională.

Jennifer Lopez

Getty

Jennifer Lopez are gust la haine, iar experiența în industrie a învățat-o foarte multe despre stil. Ea pare că a lăsat la o parte hainele luxoase și a adoptat un stil nonconformist, în care nu poate fi recunoscută, însă adevărul din spate este că poartă obiecte vestimentare scumpe.

Aceasta pare să se ascundă sub haine simple atunci când nu este în vizorul camerei, fie că nu ar dori să o recunoască fanii, fie se simte mai bine în haine lejere, însă ea și-a obișnuit fanii cu aparițiile minimaliste și finuțe atunci când iese în oraș, la plimbare.

Cum arată Jennifer Lopez într-o zi obișnuită, când nu intră pe mâna stiliștilor

Apariția sofisticată și totodată simplă este completată de un look natural. Admiratorii cântăreței au rămas plăcut impresionați de ipostaza în care a fost surprinsă la plimbare.

JLo este o femeie de succes, ea fiind recunoscută pentru aparițiile grandioase pe marile scene, dar și pe covorul roșu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru o plimbare în oraș, vedeta internațională optează pentru simplitate și lejeritate și aproape că nu se vede pic de machiaj pe chipul său, care arată oricum ca al unei adolescente.

Vedeta de talie mondială a renunțat la hainele strălucitoare și la rochiile strâmte, care nu lasă loc imaginației, în favoarea unei ținute pentru vremea rece.

La vârsta de 52 de ani Jennifer Lopez arată extrem de bine, iar acest lucru nu se poate datora doar genei, ci aceasta demonstrat în nenumărate rânduri că are un stil de viață foarte bine organizat pentru a reuși să arate atât de bine, exact ca o femeie în floarea vârstei.

Cum își menține frumusețea JLo

Jennifer Lopez are reguli stricte atunci când vine vorba de frumusețe. Artista internațională nu folosește tratamente complicate și promovează naturalețea, iar atunci când vine vorba de make-up are câteva produse de care nu se desparte.

„Sunt tânără și atemporală la orice vârstă, sunt tânără și atemporală la orice vârstă, sunt tânără și atemporală la orice vârstă”. Aceasta este afirmația superstarului internațional Jennifer Lopez, care demonstrează cu fiecare apariție că este, de fapt, tânără și atemporală.

Este, de asemenea, mantra pe care și-a dorit-o în centrul primei sale linii de frumusețe, JLo Beauty, care s-a lansat pe 1 ianuarie 2021. Pentru Lopez, linia sa de produse de beauty este o extensie a filozofiei sale de mai bine de 20 de ani: „Întrebarea numărul unu, indiferent unde m-am dus – dacă promovam un film sau orice altceva – a fost: „Ce faci pentru pielea ta?’”, povestește Jennifer Lopez.

„Și apoi, pe măsură ce am devenit mai matură, întrebarea a venit și mai des. Am vrut dintotdeauna să împărtășesc acele secrete care mă facă să arăt așa — secrete simple”.

Ea a oferit aceste sfaturi într-un videoclip realizat de curând. Artista a vorbit despre cât de imprtant este ca ele să fie o disciplină pentru toate femeile.

În articolul

Toată lumea o știe pe Jennifer Lopez în haine cât mai decupate, dar când iese pe stradă pare că se camuflează. Cum arată într-o zi obișnuită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Exemple de meniu pentru deficit caloric. Ce poţi mânca într-o zi în funcţie de greutate, nivelul de activitate şi alti factori
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x