Toni Costa, acuzat de fani în mediul online. Care sunt motivele și cum a răspuns dansatorul

Publicat pe 17.02.2022 la 13:57 Actualizat pe 17.02.2022 la 14:35

Toni Costa a pornit o întreagă polemică în mediul online. Dansatorul a fost acuzat de fani că își petrece timp cu micuța Aläia pentru a fi alături de fosta sa parteneră, Adamari López. Care este adevărul.

Toni Costa stă cu spatele în dreptul unui perete și își ține mâinile în șold. Actorul poartă o cămașă de blugi

Toni Costa, acuzat de fani în mediul online

Profimedia Images

Toni Costa a pornit un întreg “război” în mediul online, asta după ce a fost acuzat de internauți că petrece timp alături de fiica sa, Aläia, doar pentru a fi alături de fosta parteneră, Adamari López. Cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu în primăvara anului trecut.

Dansatorul nu a rămas indiferent și le-a răspuns fanilor, fiecăruia în parte. Care este de fapt adevărul și cum s-a încheiat disputa.

Toni Costa, acuzat de fani în mediul online

Toni Costa a fost acuzat recent de fanii din mediul online. Dansatorul s-a apărat cu arme proprii și a făcut câteva declarații surprinzătoare. Deși s-a despărțit de Adamari López, vedeta continuă să fie o prezență constantă în viața fiicei sale, Aläia.

Primele acuzații din partea internauților au apărut după ce Toni Costa și Adamari López au urmărit o partidă de fotbal din care fiica lor Aläia a făcut parte. Dansatorul a postat o fotografiei pe rețelele sociale în care apare alături de micuță, chiar de Sfântul Valentin. “Cu iubirea mea eternă, Aläia”, a scris Toni Costa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta a menționat că în viața fiecărei persoane trebuie să predomine dragostea, respectul și fericirea. Acesta și-a sfătuit urmăritorii să-și găsească fericirea în cele mai simple lucruri și să se bucure de fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Ulterior, fanii au speculat că mesajul indirect a fost îndreptate către fosta sa parteneră, Adamari López. Aceștia au susținut că dansatorul își dorește o nouă șansă.

“Nu te mai ascunde, știm că ești îndrăgostit de ea, mai ales acum când ei îi merge atât de bine. Încearcă să-ți vei fiica departe de ea și las-o să își trăiască viața.”, i-au scris internauții pe contul personal de Instagram. Ulterior, dansatorul a răspuns fiecărui comentariu în parte și a încercat să-și facă dreptate pe contul propriu.

Toni Costa a răspuns criticilor din mediul online

Nu a durat multă vreme până când Toni Costa a răspuns criticilor din mediul online. Acesta a specificat că toate acuzațiile sunt false și că tot ceea ce își dorește este să-și vadă fiica fericită. Conversația a durat mai multă vreme, iar dansatorul nu a încetat să-și apere convingerile.

Toni Costa a subliniat că în ciuda divorțului își dorește o viață normală pentru fiica sa, iar acest lucru implică activități în care atât tatăl, cât și mama, să fie prezenți. Fostul partener al actriței Adamari López a fost susținut de mai mulți internauți pe tot parcursul disputei și a primit nenumărate mesaje în mediul online.

Cât despre o nouă relație, Toni Costa a declarat că este pregătit să-și refacă viața, asta dacă o persoană specială va intra în viața lui. Cu toate că la început Toni Costa și Adamari López au vorbit doar despre o despărțire temporară, iată că lucrurile nu au revenit încă la normal.

După anunțarea separării, Toni Costa a devenit ținta atacurilor în mediul online, iar Adamari López a fost susținută de fanii din întreaga lume. Dansatorul s-a născut pe 20 august 1983 și a fost căsătorit cu actrița Adamari López.

În articolul

Toni Costa, acuzat de fani în mediul online. Care sunt motivele și cum a răspuns dansatorul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x