Toni Costa, departe de fiica sa cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Care este motivul pentru care Adamari Lopez și fostul soț nu și-au respectat planurile

Publicat pe 27.12.2021 la 11:42 Actualizat pe 27.12.2021 la 12:24

Deși au plănuit să-și petreacă sărbătorile împreună, Toni Costa și Adamari Lopez nu și-au respectat cuvântul. Dansatorul a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și a trebuit să stea departe de fiica sa.

Toni Costa poartă o cămașă închisă la culoare și un sacou asemănător. Dansatorul zâmbește

Toni Costa în cadrul People En Español. 23 mai 2019

Getty Images

Deși avea planuri mari pentru aceste sărbători de iarnă, Toni Costa a fost nevoit să își anuleze orice plecare, asta pentru că a fost infectat cu COVID-19. Dansatorul a declarat pe rețelele de socializare că visul de a fi lângă fiica sa a fost năruit într-o clipă.

Deși au divorțat, Toni Costa și Adamari Lopez au stabilit ca acest Crăciun să fie special și să fie din nou împreună. Cu toate acestea, nimic nu a mers așa cum a fost plănuit de la început.

Toni Costa a demonstrat că este un tată model și că își dorește ca fiica sa, Alaïa, să aibă parte de iubirea ambilor părinți în ciuda divorțului.

Toni Costa, departe de fiica sa cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Dansatorul a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 și din această cauză nu a putut fi alături de familie, așa cum și-a dorit de la început. Vestea a fost împărtășită cu fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde Toni Costa este apreciat de oamenii de pretutindeni.

Alaïa a petrecut Crăciunul fără tatăl ei, însă acesta a avut un motiv serios pentru care nu a putut fi prezent. Internauții i-au fost alături și l-au sprijinit. Toni Costa a publicat pe contul personal de Instagram o serie de fotografii alături de fiica sa și a lăsat un mesaj cu această ocazie: “Crăciun Fericit, familie!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Îmi plac aceste amintiri alături de prințesa mea, vreau ca ea să aibă mereu amintiri alături de părinții ei. Din păcate, COVID s-a pus între mine și planurile de Crăciun și astăzi de dimineață am fost testat pozitiv. Nu o să-i pot vedea fața în dimineața de Crăciun când își va deschide cadourile.

Tata te iubește cu toată ființa lui și sunt într-adevăr foarte afectat din cauză că nnu pot fi alături de tine zilele acestea. Cu toate astea, voi face orice ca să mă simți aproape. Vă dorim sărbători fericite, dragoste și sănătate. Aveți grijă de voi și petreceți alături de cei dragi. Voi reveni în curând, mai puternic. Vă mulțumesc pentru toate vorbele, mesajele. Vă iubesc mult!”

Toni Costa și Adamari Lopez, relație de prietenie după divorț

Toni Costa și-a îndemnat fanii să fie atenți, asta pentru că în ciuda faptului că este vaccinat cu toate cele trei doze, virusul nu l-a iertat.

“Un Crăciun fericit dulce-acrișor. Sunt pozitiv pentru COVID-19, dar sunt sigur că totul va fi bine. Astăzi trebuia să merg alături de fiica mea, pentru a petrece Ajunul Crăciunul împreună, dar nu va fi posibil.

Adamari Lopez și Toni Costa s-au cunoscut în cadrul unui concurs important de dans, iar pe 20 septembrie 2014 au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată. Alaïa s-a născut pe data de 4 martie 2015, iar în 2019, cei doi au sărbătorit 8 ani de relație.

Pe data de 27 mai 2021 a fost anunțată oficial despărțirea dintre Adamari Lopez și Toni Costa, după 10 ani de relație. Deși nimeni nu credea că cei doi se vor separa, iată că vestea a venit ca un fulger.

În articolul

Toni Costa, departe de fiica sa cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Care este motivul pentru care Adamari Lopez și fostul soț nu și-au respectat planurile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x