Toni Costa și Evelyn Beltrán, mesaje romantice în mediul online. Cum comunică îndrăgostiții

Publicat pe 28.02.2022 la 14:53 Actualizat pe 28.02.2022 la 15:34

După ce au adus la cunoștință că formează un cuplu, Toni Costa și Evelyn Beltrán își trimit mesaje romantice în mediul online. Cum comunică îndrăgostiții.

Toni Costa poartă un costum albastru și cămașă de aceeași culoare

Toni Costa în cadrul People En Espanol. 23 mai 2019

Getty Images

După confirmarea relației de iubire, Toni Costa și Evelyn Beltrán au început să le arate fanilor cum comunică în cadrul cuplului. Cei doi își trimit mesaje în mediul online și sunt mai fericiți ca niciodată.

Recent, frumoasa vedetă Evelyn Beltrán a postat o fotografie în care le arată tuturor că a împlinit frumoasa vârstă de 27 de ani. Aceasta a petrecut alături de oamenii dragi, iar dansatorul Toni Costa nu a putut lipsi din cadrul evenimentului.

Evelyn Beltrán și Toni Costa, mesaje romantice în mediul online

Dacă acum câteva luni se vorbea subtil despre relația lui Toni Costa cu Evelyn Beltrán, iată că recent dansatorul a făcut primele declarații despre iubirea ce i-o poartă vedetei. Conform Univision, fostul soț al actriței Adamari Lopez și-a făcut publice sentimentele.

Așa cum arată Tvynovelas, la momentul actual cei doi se bucură unul de prezența celuilalt și își trimit mesaje romantice în mediul online. După ce vestea s-a concretizat, Toni Costa și Evelyn Beltrán au publicat mai multe fotografii pe conturile de socializare, în cadrul secțiunii InstaStory. De asemenea, frumoasa brunetă și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar din cadrul evenimentului nu a lipsit partenerul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Sunt ocupat de ceva timp. Sunt bine, liniștit și mai ales fericit.”, a mărturisit Toni Costa, potrivit Tvynovelas. Cât despre indentitatea partenerei sale, dansatorul a continuat: „Deja știe toată lumea, căutați bine.” Într-o postare în cadrul InstaStory, Evelyn Beltrán a lăsat un mesaj emoționant îndreptat către iubitul său: „Sănătate pentru tot ceea ce are viața mai bun de oferit.”

Fiind o relație care se află momentan la început de drum, cei doi au lăsat mărturie doar postări în cadrul InstaStory. Cu toate acestea, atunci când Evelyn Beltrán a postat o fotografie care îi dezvăluie ziua de naștere, cel care a răspuns postării a fost chiar Toni Costa.

Toni Costa a confirmat relația cu modelul Evelyn Beltrán

După ce Toni Costa a confirmat relația de iubire cu modelul Evelyn Beltrán, jurnaliștii au continuat să afle informații despre cei doi pentru a vedea cât de mult se potrivesc. În ciuda faptului că frumoasa brunetă nu și-a dezvăluit niciodată vârsta, iată că de data aceasta toată lumea a aflat, Evelyn Beltrán a împlinit doar 27 de ani.

Vedeta are un fiu pe nume Timothy și cele mai multe fotografii din mediul online sunt reprezentate de micuț. Se pare că dragostea dintre Toni Costa și Evelyn Beltrán a început să înflorească în Cartagena, acolo unde dansatorul a călătorit alături de Adamari Lopez și fiica Alaïa.

Diferența de vârstă dintre Toni Costa și Evelyn Beltrán este una considerabilă, asta pentru că dansatorul va împlini în vara lui 2022, 38 de ani.

Deși s-a speculat că Adamari Lopez nu era de acord cu relația celor doi, iată că actrița știa deja despre acest eveniment. Mai mult decât atât, actrița a declarat că tot ceea ce-și dorește la momentul actual este fericirea fiicei sale.

“Pentru mine această știre nu este o noutate. După părerea mea trebuie să vrei binele celor din jurul tău pentru că ceea ce îți dorești, atragi. Eu îmi doresc tot ce este mai bine pentru fiica mea.”, a declarat Adamari López, conform Tvnotas.com.mx.

În articolul

Toni Costa și Evelyn Beltrán, mesaje romantice în mediul online. Cum comunică îndrăgostiții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x