TOP faimoși cu povești de viață ca în basme. Cine și-a schimbat în totalitate traiectoria

Publicat pe 25.12.2023 la 14:40 Actualizat pe 25.12.2023 la 11:47

Și-au început viața profesională de jos sau și-au găsit iubirea vieții pe parcurs. Iată un TOP al faimoșilor care și-au trăit poveștile ca în basme.

Thalia și Tommy Motttola stau unul lângă celălalt și zâmbesc

Thalia și Tommy Mottola formează unul dintre cele mai inedite cupluri din showbiz

Profimedia Images

Indiferent că și-au început cariera de jos sau că și-au schimbat viața atunci când au întâlnit prințul vieții, istoriile faimoaselor par a fi scoase din basme.

TOP faimoși cu povești de viață ca în basme

Dacă poveștile de mai jos ar fi povestite de o persoană cunoscută, ați crede că sunt scoase din cărțile cu basme, o telenovelă, dar în realitate este vorba de anumite celebrități. Avem prinți, mame vitrege sau surori care au devenit rivale.

Thalía este regina telenovelelor și este aclamată în toată America Latină. Ceea ce puțini știu este că în istoria sa este încadrată și o moarte care a reușit să o marcheze. Avea doar 5 ani când a încetat din viață tatăl său, Ernesto Sodi. Aceasta a ținut să-i ofere un sărut pe obraze înainte de a închide ochii și acest lucru a marcat-o pe viață. A petrecut un an de zile fără să vorbească crezând că din cauza ei s-a întâmplat totușl. Din fericire, vedeta a depășit acest eveniment și cu timpul s-a transformat într-una dintre cele mai talentate artiste.

În anii 80 a intrat în lumea showbiz-ului. A făcut parte din grupul muzical Pac Man, Din Din și Timbiriche. În 90 era deja una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele. După ce a devenit o stea, și-a întâlnit și iubirea. În 1999 l-a cunoscut pe Tommy Mottola, magnatul ce avea să-i devină soț un an mai târziu. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unei întâlniri pe nevăzute organizată de prieteni comuni. Cu toate că diferența de vârstă dintre cei doi a fost mult discutată ( 23 de ani), îndrăgostiții nu au ținut cont de vorbele celor din jur. Cu toate că era deja faimoasă și fericită, în 2002 a trecut din nou printr-o tragedie.

Surorile sale, Laura Zapata și Ernestina Sodi au fost răpite în Mexic. Amândouă au fost răscumpărate și au fost slavate nevătămate. Apoi a urmat răcirea relației dintre cele două actri.

Salma Hayek este originară din Veracruz, Mexic, dintr-o familie de libanezi. Și-a urmat visul de a deveni actriță încă din anii 80. Talentul său a fost imediat depistat în producția Teresa. Acum este printre cele mai cunoscute vedete din lume. În anii 90, din cauza originilor sale, i-au fost închise porțile la Hollywood.

“Mi-au spus foarte multe lucruri într-o manieră subiectivă. Faptul că dacă nu eram născută în altă parte a graniței, eram cea mai mare stea a țării. Numele meu nu este latin, sunt de asemenea libaneză..”, a declarat actrița în 2021, arată univision.com.

Alte vedete care au trăit basme în viețile personale

Francisa este acum prezentatoare în cadrul Despierta America. Mama sa a murit când ea era doar un bebeluș. În drumul său a întâlnit o relație abuzivă ce i-a marcat viața. În Republica Dominicană a fost făcută să creadă că nu este frumoasă din cauza culorii pielii. A plecat în SUA la 20 de ani și a dovedit că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. A câștigat concursul Nuestra Belleza Latina în 2015.

În articolul

TOP faimoși cu povești de viață ca în basme. Cine și-a schimbat în totalitate traiectoria

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x