Top fotografii cu actorii din “Rebelde”. Care sunt cele mai inedite ipostaze ale celebrelor vedete pe platourile de filmare

Publicat pe 06.05.2023 la 21:00 Actualizat pe 06.05.2023 la 20:33

Top fotografii cu actorii din “Rebelde”. Care sunt cele mai inedite ipostaze ale celebrelor vedete pe platourile de filmare.

Maite Perroni, Christian Chavez, Anahi și Alfonso Herrera poartă uniformele specifice din telenovela Rebelde

Actorii din Rebelde pe platourile de filmare ale celebrei telenovele

Happy Channel

Grupul pop-rock RBD se reîntoarce după 15 ani departe de marile scene în turneul “Soy Rebelde”. Membrii au întregit formația chiar în telenovela “Rebelde” în 2004 și au ajuns să vândă peste 15 milioane de discuri în toată lumea. Au călătorit în America de Nord, America de Sud și America Centrală și vor relua acest periplu în luna august.

Top fotografii cu actorii din “Rebelde” de pe platourile de filmare

Anahi, Dulce Maria și Maite Perroni au format un trio de excepție, fiind printre cele mai apreciate vedete la momentul respectiv. Toate adolescentele din lume voia să se coafeze, să se îmbrace și să se poarte exact ca ele. Purtau întotdeauna cizme înalte, fuste scurte, cămăși albe și sacouri roșii, specifice telenovelei Rebelde. Această modă a fost readusă în cadrul prezentării de modă Miu Miu în cadrul Paris Fashion Week în 2022.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedete precum Gigi Hadid sau Emily Ratajkowski au purtat aceste ținute și au reușit să cucerească publicul fără doar și poate. În cadrul noului turneu, RBD este gata să exploreze mai mult, dar readuc în atenție hainele care i-au făcut atât de celebri. Cu toate că timpul a trecut și fiecare dintre aceștia și-a dezvoltat propriul stil, fanii sunt gata să le vadă siluetele iconice înapoi pe scenă.

Citește și: Dulce Maria, mesaj pentru bărbatul care i-a dăruit un copil: "Îmi explodează inima de dragoste, plâng de emoție". Cuvintele care au îndioșat sufletele fanilor din toată lumea

Rebelde și-a anunța o nouă dată pentru concerte în Medellin. Fanii sunt nerăbdători să afle când pot cumpăra bilete pe 3 și 4 noiembrie în cadrul turneului de pe Atanasio Girardot de Medellín. Daniel Quintero, primarul din Medellin, a fost cel care a lăsat un mesaj public în mediul online anunțând cea de-a doua dată în care formația RBD își va surprinde fanii.

“Pentru că o dată nu este de ajuns, o a doua vine pe data de 4 noiembrie.”, a scris acesta pe pagina personală de socializare. Trebuie menționat faptul că platforma online a întâmpinat mai multe probleme în decursul timpului, asta pentru că mai mulți internauți nu au putut să achiziționeze biletele.

Angelique Boyer i-a rugat pe cei născuți după anul 2000 să nu cumpere bilete în cadrul turneului RBD

Angelique Boyer, cea care a interpretat-o pe Vicky în Rebelde, a făcut o cerere inedită către fanii RBD. Le-a transmis celor născuți după anul 2000 să nu cumpere bilete în cadrul turneului mondial. Motivul este cererea pe care biletele au avut-o încă de la începutul vânzării acestora. Vedeta spune că ar fi corect ca cei care au făcut parte din această generație și au așteptat atâta vreme revenirea formației, să se bucure de fiecare minut.

Citește și: Estefanía Villarreal nu mai este adolescenta timidă din “Rebelde”. Cele mai noi fotografii postate în mediul online dovedesc acest lucru

În Brazilia totuși, nu este deloc ciudat să se regăsească fani mai tineri, asta pentru că telenovela a fost difuzată în 2005 și apoi în 2013.

“Există un meme care m-a făcut să râd foarte mult. Spune: toți cei născuți după anul 2000, nu cumpărați bilete. Asta este, oferiți-le celor născuți înainte șansa de a-i vedea.”, a transmis aceasta. Cu toate acestea, se vor pune în vânzare noi bilete. RBD și-a anunțat trei show-uri în Brazilia, 16, 17 și 18 noiembrie în São Paulo.

În articolul

Top fotografii cu actorii din “Rebelde”. Care sunt cele mai inedite ipostaze ale celebrelor vedete pe platourile de filmare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x