Toprak Can Adigüzel din Inimă rănită revine în atenția publicului într-un lungmetraj. Despre ce este vorba

Publicat pe 01.03.2024 la 20:30 Actualizat pe 01.03.2024 la 20:25

Toprak Can Adigüzel și-a uimit fanii cu rolul din Inimă rănită și acum revine în atenția publicului într-un lungmetraj.

Toprak Can Adigüzel poartă un tricou vișiniu

Toprak Can Adigüzel din Inimă rănită revine în atenția publicului într-un lungmetraj

Happy Channel

Premiera filmului Yıldız Tozu a avut loc la Beyoğlu Atlas Cinema în Turcia. Actorii au pășit pe covorul roșu și s-au lăsat fotografiați și aplaudați timp de câteva minute. Producția, adaptată după munca lui Mustafa Kutlu cu același nume, poate fi văzută în țara natală din 22 septembrie. 2023.

Toprak Can Adigüzel din Inimă rănită revine în atenția publicului într-un lungmetraj

Actorii care fac parte din distribuție s-au bucurat de momentele urmărite pe marele ecran și au urmărit fiecare secvență alături de prieteni și cei dragi. De asemenea, împătimiții de astfel de proiecte se vor bucura fără doar și poate de cele mai sincere clipe și râsete fără încetare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Regizorul a ținut să facă primele declarații pe subiect, chiar pe covorul roșu: “Toată lumea va găsi câte ceva despre el în acest film. Este deopotrivă pentru copii și pentru adulți”. Lungmetrajul, o nouă experiență de acest gen pentru Toprak Can Ardıgüzel, este de asemenea primul film din cariera actorului.

Citește și: Toprak Can din “Inimă rănită” a revenit în mediul online. Mesajul subtil pe care l-a transmis actorul turc

Acesta a jucat în serialul Flăcările destinului cu personajul Ali și în Inimă rănită cu personajul Yaman. Printre proiectele de succes se află și E timpul să iubești ( Sevmek Zamanı) și Frumoasa mea ( Benim Güzel Ailem). Printre actorii care fac parte din distribuția filmului “Yıldız Tozu” se numără üleyman Biçen, Berat Çağan, Toprak Can Adıgüzel, Serdar Özer, Devrim Açelya Yılhan, Türkü Turan, Birgül Ulusoy, Egemen Duman, Ahmet Yılmaz, Mihrimah Cankur.

A reușit să câștige atenția fanilor în serialul Flăcările destinului cu personajul Ali. De asemenea, Yaman a reușit să atragă atenția în Inimă rănită. La începutul anului, cu ocazia împlinirii a 30 de ani, acesta a lăsat un mesaj emoționant pentru fani.

“Mii de mulțumiri tuturor celor care m-au felicitat. Sună interesant vârsta de 30 de ani. Sunt noroco că am putut să încerc lucrurile pe care le-am dorit fix la vârsta la care am vrut. Multă dragoste tuturor celor care au făcut această zi să fie de neuitat.”, a spus actorul.

Detalii despre Toprak Can Adıgüzel

S-a născut în 1992 în Izmir și a fost interesat de teatru și muzică din copilărie. Cu toate acestea, nu a știut niciodată în ce direcție să se îndrepte. În timp ce s-a dedicat muzicii, a hotărât să călătorească la Istanbul pentru a învăța actorie și astfel a decis să rămână în această zonă profesională.

Citește și: Toprak Can din "Inimă Rănită" a îmbrăcat o ținută all-black. Actorul și-a asortat hainele cu adidașii

Toprak Can Adı Güzel și Serenay Aktaş s-au cunoscut pentru prima oară în seria Inimă rănită. Cei doi au continuat să formeze un cuplu de succes pe micile ecrane, astfel că au fost din nou alăturați unui proiect.

A părăsit rolul Yaman și a oferit câteva declarații în acest sens, spunând că nu este persoana care să prefere adrenalina și entuziasmul.

“Sunt un om foarte sigur pe sine. Gânduri ca entuziasmul și adrenalina sunt departe de mine. Am un bunic înăuntrul meu, așa că sunt departe de lucrurile ce conțin adrenalină.”, a spus acesta. Cu toate că i-ar fi plăcut să fie muzician, în cele din urmă s-a îndreptat către actorie.

“Atunci când mă îndrăgosesc, devin un bărbat care depune efort.”, a spus acesta.

În articolul

Toprak Can Adigüzel din Inimă rănită revine în atenția publicului într-un lungmetraj. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x